18/04/2024

Loutrakitv.gr: Κερδίστε ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ και γνωρίστε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην Κόρινθο!

0

image-7-600x423

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία Worlds Apart και γνωρίστε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα βρίσκεται στον Κινηματογράφο Cineplex Λαΐς στην Κόρινθο!

Στην προβολή των 19:30 μπορείτε να τον γνωρίσετε και να συζητήσετε μαζί του για την ταινία μετά το τέλος της προβολής!

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Loutrakitv.gr κερδίστε διπλές προσκλήσεις και παρακολουθήστε εντελώς δωρεάν την ταινία Worlds Apart (Ένας άλλος κόσμος) που έσπασε τα ταμεία!

Απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

[ninja_forms id=2]

Λίγα λόγια για την ταινία που, μεταξύ άλλων, θα την θυμούνται ως την τελευταία ταινία όπου εμφανίστηκε ο Μηνάς Χατζησάββας:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε με τη δεύτερη κατά σειρά κινηματογραφική του απόπειρα, με τίτλο “Ένας άλλος κόσμος”. Η ελληνική ταινία με το πλούσιο καστ όπως αναμενόταν έσπασε τα ταμεία. Έχοντας ήδη αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δείχνει τη δυναμική της στο ελληνικό κοινό, που την έφερε στην κορυφή του ελληνικού box office.

AdTech Ad

Όσοι την έχουν παρακολουθήσει έχουν να πουν ιδιαίτερα θετικά σχόλια και πέραν των θαυμαστριών του ηθοποιού που των ακολουθούν πιστά, δεκάδες είναι εκείνοι που δηλώνουν ξαφνιασμένοι θετικά, τόσο από τα θέματα που πραγματεύεται η ταινία, όσο και από το γεγονός που αφήνει την αίσθηση πως έχει “κεντράρει” ακριβώς στο σήμερα και την πραγματικότητα που βιώνει ο μέσος Έλληνας (και μετανάστης) στην Ελλάδα σήμερα.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη. Φυσικά, ξεχωρίζει και η εμφάνιση του Μηνά Χατζησάββα, στην τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *