20/04/2024

Καυγάδες σε επανάληψη !!! Η 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

4

Καυγάδες σε επανάληψη !!! Η 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δήμαρχος VS Μαρίνης Η 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας εκτυλίχθηκε εξαιρετικά σπαρταριστά και το καλύτερο ήταν ότι ήμασταν εκεί και καταγράψαμε με κάθε λεπτομέρεια τη διαμάχη Δημάρχου – Προέδρου, τέως Προέδρου. Τους ευχαριστούμε που αποφάσισαν να αναλύσουν τον καυγά της προηγούμενης συνεδρίασης, είναι πολύ θετική συγκυρία ότι η κάμερα του tvtv ήταν εκεί και έτσι θα μάθετε τι ακριβώς συνέβη αυτή και την προηγούμενη φορά.

Μιλώντας για την προηγούμενη φορά να θυμίσουμε τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην Δημ. Σύμβουλο και μέλος του ΔΛΤ κα Λέζου το μέρος της οποίας πήρε ο Δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης στην οποία ανήκει, συμπαραταγμένοι οι δικοί του ( Θ. Μουζάκης, Γ. Δέδες, οικογένεια Φουντούκη) από την άλλη ο Γ. Μαρίνης που είπε of the record μπάζο την κα Λέζου.

Ο Γ. Κακαβάς φυσικά στην πλευρά του Προέδρου του ΔΛΤ  Άρη Μαρίνη να υποστηρίζει ότι ζητήθηκε η απομάκρυνση των δημοτών μόλις εμφανίστηκε ο ίδιος.

Ας περάσουμε στη σημερινή συνεδρίαση. Τη διηύθυναν εναλλάξ ο Δήμαρχος, η κα Στάμου και η κα Κούτμου με παρεμβάσεις μελών. Ο κ Πρόεδρος ( Άρης Μαρίνης ) –  διακοσμητικός. Δεν τον φίμωναν, απλώς δεν είναι και πολύ μαχητικός. Ακόμα κι όταν ευθέως ο κ Δήμαρχος τον ρώτησε να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι αν η προηγούμενη συνεδρίαση ήταν κλειστή ή ανοιχτή του απάντησε ότι θα τα πει στην τοποθέτησή του υπεκφεύγοντας και τόνισε ότι κι εκείνος μπορεί να φωνάξει. (Το αστείο είναι ότι αυτή τη φράση τη χρησιμοποιούσε ο Δήμαρχος στο Δημ. Συμβούλιο και τώρα τη δανείστηκε ο Α. Μαρίνης για να την πει σε εκείνον).

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν μπορούσε να παραδεχτεί ότι ήταν ανοιχτή η προηγούμενη συνεδρίαση (εμείς τουλάχιστον  γνωρίζουμε ότι σκόπευε να την κάνει σε κλειστό κύκλο μόνο για τα μέλη του συμβουλίου ). Αφετέρου αν ήταν κλειστή η συνεδρίαση τι δουλειά είχε να επιτρέψει να παρίσταται εκεί ο  μέντοράς του; Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν απαγόρευε την παρουσία του κ Κακαβά, τον τιμά εξάλλου το ότι θέλει να βοηθήσει με τις ικανότητές του τον άπειρο νέο Πρόεδρο τώρα που εκείνος δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον ρόλο που του έχουν αναθέσει.

Ο Δήμαρχος εμμέσως πλην σαφώς τελικά έκανε τον Άρη Μαρίνη να του δώσει την απάντηση που ήθελε. Φαίνεται και στο video που θα ανεβάσουμε σε λίγο  η δυσκολία της παραδοχής . Το σύστημα που ακολούθησε ο Δήμαρχος  είναι αυτό που στη  σκακιστική διάλεκτο ονομάζεται ‘πιρούνι‘.

Και καλά κ Πρόεδρε, η προηγούμενη κλειστή συνεδρίαση δεν ανακοινώθηκε, η σημερινή συνεδρίαση που ήταν ανοιχτή γιατί δεν ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου παρά διέρρευσε σε συγκεκριμένο μέσο;

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος είπε ότι είναι πολύ  λίγοι κάποιοι για να του διδάξουν Δημοκρατία και ότι ο ίδιος ουδέποτε σκόπευε να παρέμβει στη διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου ή σε οποιοδήποτε άλλο έργο συνεργατών του που εκ πεποιθήσεως τους αφήνει ελεύθερους  να λειτουργήσουν. Εδώ συμφωνούμε για να πούμε και την αλήθεια, ότι για να φιμώσεις κάποιον βασική προϋπόθεση είναι εκείνος να θέλει να μιλήσει και να έχει κάτι να πει. Εξάλλου ο αντίπαλος θα πρέπει να είναι στην ίδια κατηγορία βάρους (φύγαμε από το σκάκι και πήγαμε στο μποξ).

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Καυγάδες σε επανάληψη !!! Η 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

  1. Τα πράγματα είναι απλά. Είτε έπρεπε να φύγουν όλοι όσοι δεν ήταν μέλη είτε έπρεπε όλοι τους να μείνουν. Εσείς τα χαλάσατε γιατί η κάθε ομάδα ήθελε να φύγουν οι άλλοι και να μείνουν οι δικοί της.

  2. Το tvtv άσχετος δημοσιογραφικά ακούει τα πράγματα όπως αυτός θέλει και τα μεταφέρει όπως οι χρηματοδότες του το επιβάλουν

  3. Θερμή παράκληση προς τον σχολιαστή που είναι σχετικός δημοσιογραφικά και ενημερωμένος από έγκυρη πηγή για τους χρηματοδότες του tvtv, να κατονομάσει τους χρηματοδότες προκειμένου να κοπούν παραστατικά και να εισπραχθούν τα ποσά που μας οφείλουν οι χρηματοδότες, αν θέλει μπορεί να πληρώσει περισσότερα και να γράψουμε αυτά που θέλει να διαβάσει. Κι αυτό επειδή τα θέματά μας βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Πληρώνεις – παίρνεις.

  4. Μην τους ακούς κορίτσι μου, προχώρα δυναμικά. Αυτά τα λένε όσοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *