25/04/2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σκύλος ΠΕΘΑΝΕ σε κυνοκομείο των Αγ. Θεοδώρων !!!!

6

Σε άθλιες συνθήκες τα αδέσποτα σκυλιά στους Αγίους Θεοδώρους !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

σκυλιά Λουτράκι 2Αναγνώστης του loutrakitv.gr καταγγέλει ότι σκύλος πέθανε σε κυνοκομείο στους Αγίους Θεοδώρους. Το τραγικό είναι ότι βρέθηκε εκεί ύστερα από περισυλλογή του από τον Δήμο, με άλλα λόγια καλύτερα να μην το φρόντιζαν!

Τι τα περισυλλέγετε τα σκυλιά αν είναι να κρατούνται δεμένα κάτω από τον ήλιο πεινασμένα και  διψασμένα;
Αφήστε τα καλύτερα ελεύθερα να μπορούν τουλάχιστον να πάνε σε μια σκιά και να εξασφαλίσουν όπως μπορούν νερό και τροφή. Μπορεί να περνάνε καλύτερα έξω. Έξω τουλάχιστον θα τα βοηθήσουν φιλόζωοι που τα φροντίζουν χωρίς να κάνουν σημαία ότι είναι φιλόζωοι!

Το παραπάνω ισχύει αν κριτήριο είναι το καλό των σκύλων, γιατί ακούγεται και μια άλλη άποψη αυτή που θέλει τα αδέσποτα να αποτελούν κίνδυνο για τους ανθρώπους. Η φωτογραφία που τραβήξαμε σήμερα το μεσημέρι στην παραλία Λουτρακίου μαρτυρά ότι μόνο αγάπη μπορούν να προσφέρουν τα σκυλιά όταν τους δώσεις αγάπη.

Σκυλιά Λουτράκι 1

Ευχαριστούμε την κα Μαρία Μαν.
για τη φωτογραφία:
adespota

Πηγή: loutrakitv.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σκύλος ΠΕΘΑΝΕ σε κυνοκομείο των Αγ. Θεοδώρων !!!!

  1. Το σκυλάκι που παίζουν τα κορίτσια είναι δικό τους καθαρό και λογικά έκανε όλα τα εμβόλια. Δεν έχει καμία σχέση με τα αδέσποτα που περιφέρονται όπου νανε όπως νανε

  2. Σας στέλνω μια φωτογραφία. Εδώ δίπλα στο σπίτι μου μια γειτόνισσα φροντίζει για τα αδέσποτα χωρίς να περιμένει βοήθεια από κανέναν και εξυπακούεται ότι το κάνει χωρίς να πληρώνεται. Βλέπω ότι έχετε μια ευαισθησία για τα ζώα και παρακαλώ βάλτε την φωτογραφία για παραδειγματισμό.

  3. Υπάρχει οργανωμένο κοινοκομείο στους Αγίους;

  4. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  5. Για τα σκυλια λεμε ψωφισε δεν λεμε πεθανε τι υπερβολη ειναι αυτη!

  6. Το σκυλί της φωτογραφίας είναι αδέσποτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *