Καρναβάλι στο Λουτράκι με μεγάλες εκπλήξεις! Η έκπληξη είναι ότι …

3

Καλά δεν περιμέναμε μεγάλες φίρμες όπως τις προηγούμενες προ κόβιντ εποχές, δεν χρειάζεται τώρα να αναφέρουμε τρανταχτά ονόματα, θα τα θυμάστε.

Εδώ το Καρναβάλι Λουτρακίου ακόμα και την εποχή του Κώστα Λογοθέτη που φημίζεται για την εγκράτειά του είχε μια Αγγελική Ηλιάδη !!! Μέχρι κι ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης στο δημοτικό συμβούλιο τον είχε συγχαρεί τότε για την επιλογή του.
Φέτος μετά από το προηγούμενο διάστημα με τις απαγορεύσεις λόγω κόβιντ, που ας πούμε πως έδιναν κάτι ελαφρυντικά στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, θα ήταν παραπάνω από αναμενόμενο το Λουτράκι να κάνει μια έκπληξη στους δημότες κι επισκέπτες ειδικά τη χρονιά πριν τις εκλογές έτσι ρε συ για να έχουμε κάτι να θυμόμαστε από τον Αντιδήμαρχο κ Σάκη.

Ασχέτως του τι διατείνεται ότι κάνει και ξοδεύει αυτό που εισπράττουμε είναι μια μίζερη αντίληψη, μια ακατανόητη και ασυνήθιστη φειδωλότητα με την οποία τείνει να ταυτιστεί.

Η καθιερωμένη παράδοση για τη μεγάλη συναυλία που γινόταν στο Λουτράκι και ακουγόταν σε όλη την Ελλάδα αντικαθίσταται από μια αφίσα επιπέδου σχολικού αποκριάτικου χορού ενός λυκείου. «Όλα τα λεφτά» είναι και το κείμενο που συνοδεύει την αφίσα:

🎭 Καρναβάλι Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων 2023
18-27 Φεβρουαρίου 2023
Μεγάλες εκπλήξεις, πάρτι, χορός και συναυλίες!
Έλα κι εσύ!!!! 🥳🥳🤩🤩

Διαβάζοντας την χιλιοειπωμένη παλιομοδίτικη φράση για μεγάλες εκπλήξεις (σαν αυτές που είχαμε τα Χριστούγεννα μάλλον 🤣)  θυμάμαι την ατάκα που λέγαμε παλιά

«η έκπληξη είναι ότι …δεν υπάρχει έκπληξη»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Καρναβάλι στο Λουτράκι με μεγάλες εκπλήξεις! Η έκπληξη είναι ότι …

  1. αυτός είναι ο σακης τότε χρόνια τώρα τι περιμένεις να κάνει

  2. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΡΕ ΕΛΙΝΑ ΤΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΝΑΒΑΛΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ

  3. Ότι δεν αναλαμβάνει ο Πελοπίδας ή ο Καραβούλης και το κάνει μονος του έχει αυτό το θλιβερό αποτέλεσμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *