18/04/2024

Καραγκούνης μετά τη νίκη της Εθνικής

0

Καραγκούνης μετά τη νίκη της Εθνικής

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Χαρούμενος από τη νίκη της Εθνικής, με την οποία γιόρτασε και το ρεκόρ των 122 συμμετοχών εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Έλληνας μέσος, μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Mega» υποστήριξε πως νιώθει διπλή χαρά μετά τη νίκη επί της Σλοβακίας και τόνισε πως το «τρίποντο» είναι σημαντικό, καθώς η Εθνική έδειξε χαρακτήρα

Αρχικά, ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για τη χαρά του μετά το ρεκόρ που πέτυχε, παρά το γεγονός πως δεν… γιόρτασε με τη Βοσνία: «Κάπως έτσι είναι. Η χαρά δεν ήρθε όπως θα την ήθελα αλλά σήμερα μετά τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Δεν ήρθε προχθές σε παιχνίδι που έσπασα το ρεκόρ, αλλά σήμερα είναι διπλή χαρά και για την ομάδα, αλλά και για μένα».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Κώστας Κατσουράνης έφτασε τις 100 συμμετοχές και τη σημασία της νίκης, σχολίασε: «Είναι μεγάλο επίτευγμα. Ήταν τόσο η ένταση του παιχνιδιού που δεν κατάφερα να του το πω και τώρα τα παιδιά φεύγουμε για την Ελλάδα (σ.σ. οι διεθνείς που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες). Δεν θα χαρούμε τη νίκη μας με όλα τα παιδιά.

Είναι μεγάλο το επίτευγμα για την ομάδα που καταφέραμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε τέσσερις μήνες και όταν υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έβγαλε μεγάλο χαρακτήρα και έδειξε πως συνεχίζει απτόητη και συνεχίζουμε»

Πηγή: onsports.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *