Κάτι καινούριο λανσάρει το Facebook αντιγράφοντας το Twitter!

0

Μπορεί το Facebook να έχει γίνει ο κυρίαρχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν «γλυκοκοιτάζει» να επεκταθεί και σε άλλους τομείς και να εξελίσσεται συνεχώς.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, αποφάσισε να μπει για τα καλά στο… παιχνίδι: Του αθλητισμού και συγκεκριμένα της κάλυψης αθλητικών γεγονότων!

Ο γιγαντιαίος έτσι κολοσσός ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας με την ονομασία Facebook Sports Stadium, η οποία θα παρέχει συνεχείς ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά στοιχεία, μεταδόσεις, αλλά και σχόλια για μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Κάτι που μέχρι τώρα συνέβαινε κυρίως στο twitter μέσω των live τιτιβισμάτων των χρηστών κατά τη διάρκεια των αγώνων…

«Με 650 εκατομμύρια φιλάθλους, το Facebook είναι το μεγαλύτερο γήπεδο του κόσμου», έγραψε ο Steve Κάφκα, product manager της εταιρίας, ανακοινώνοντας τη νέα δυνατότητα του μέσου, για να συμπληρώσει: «Οι χρήστες του διαδικτύου ήδη στρέφονται στο Facebook για να γιορτάσουν και να μιλήσουν με τους φίλους τους και άλλους οπαδούς».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα που θα λατρέψουν όλοι οι φίλαθλοι, υποστηρίζει μόνο το αμερικανικό ποδόσφαιρο, ωστόσο το Facebook έχει υποσχεθεί ότι σιγά σιγά θα συμπεριληφθούν και άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το κανονικό (δικό μας) ποδόσφαιρο.

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *