20/04/2024

Η Sandra Bullock για γίδα βραστή στην Επίδαυρο

0

Φέτος είναι η χρονιά που η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους Χολυγουντιανούς Stars. Μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ, η Σάντρα Μπούλοκ βρέθηκε τη Δευτέρα στην Παλαιά Επίδαυρο.

Η ηθοποιός επισκέφθηκε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής από την οποία παρήγγειλε και στη συνέχεια επέστρεψε στο ιδιωτικό της σκάφος.

Οι θαμώνες της ταβέρνας έκαναν λόγο για μια παρουσία που βρέθηκε ανάμεσά τους χωρίς ίχνος βεντετισμού και χωρίς προσωπική ασφάλεια.

Επίσης οι θαμώνες σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα της στιγμής και δεν ενόχλησαν την ηθοποιό. Η διάσημη ηθοποιός δεν αρκέστηκε στα συνηθισμένα όσον αφορά την παραγγελία της, αλλά πήρε πακέτο μια μερίδα γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί.

Sandra Bullock: Αποσύρεται από την υποκριτική

Σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight» είπε ότι χρειάζεται μια «παύση» από την υποκριτική, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει πόσο καιρό σκοπεύει να λείψει από τον χώρο του θεάματος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, σκοπεύει να κάνει διάλειμμα για να αφιερωθεί στη φροντίδα των παιδιών της.

«Το μέρος που με κάνει πλέον, ευτυχισμένη είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω τα παιδιά μου».
«Θέλω να βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ειδικά, τα μωρά μου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πώς να ασχοληθώ με τη δουλειά;», τόνισε.
Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός έχει υιοθετήσει δύο παιδιά. Το 2010 υιοθέτησε τον 11χρονο πλέον, Λούις Μπάρντο και το 2015 τη Λέιλα, η οποία είναι τώρα 9 ετών.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *