24/04/2024

Η τέλεια πρόταση! Home Alone & Pizza IL Gusto!

0

Όσες φορές κι αν δεις την ταινία “Home Alone” δεν τη χορταίνεις επειδή είναι η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ταινία που μας κάνει να χαλαρώνουμε χουχουλιάρικα μπροστά στην τηλεόρασή μας και να ξεχνάμε οτιδήποτε μας προβληματίζει! Βλέποντας τις περιπέτειες του μικρού τότε Κέβιν Μακάλιστερ μπαίνουμε σε ένα άκρως γιορτινό mood που σίγουρα δεν έχουμε βαρεθεί ακόμα και επικαιροποιούμε την παιδικότητά μας.
Πίσω μας είναι τα Χριστούγεννα αυτά με τις οικογενειακές στιγμές γύρω από το τραπέζι, τόσο όμορφο έθιμο αλλά και τόσο (θα συμφωνήσετε έστω κι από μέσα σας) κουραστικό. Μια υπερένταση, οι ετοιμασίες, το μάζεμα του τραπεζιού μετά, η κούραση της δουλειάς από πριν, τα ψώνια για δώρα, όλα αυτά μαζί και … κάπως έτσι έφυγε η Παραμονή, η πρώτη και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Έφυγαν κι εσύ ακόμα περιμένεις να ξεκουραστείς. Γι’ αυτό σε αυτό το μεσοδιάστημα πριν την Πρωτοχρονιά τι καλύτερο από το να αράξεις μπροστά στην τηλεόραση ρίχνοντας ματιές στο στολισμένο έλατο για να πάρεις λίγο συναίσθημα γιορτών; Δες το ” Home Alone” και απόλαυσε κάποια από τις τεράστιες πίτσες του Il Gusto! Νοστιμιά σε πληθώρα επιλογών που έρχεται απλά με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σου. Δεν χρειάζεται να μαγειρέψεις, δεν χρειάζεται να μαζέψεις, ούτε καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Απλά παραγγέλνεις, απολαμβάνεις και χαλαρώνεις!  Δεν χορταίνεις να βλέπεις “Home Alone”, δεν χορταίνεις Pizza IL Gusto!

IL Gusto
Ελευθερίου Βενιζέλου 45  Λουτράκι
Delivery από τις 12:30 έως αργά το βράδυ 27440-22751 
facebook
Instagram

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *