20/04/2024

Η πιο sexy κρυφή τσάντα για μια γυναίκα δεν φαντάζεστε που πρέπει να φορεθεί!

0

Βέβαια αν χτυπήσει το κινητό, άντε να το βγάλεις δημοσίως!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
a90ee820692d91d8c0d6e8af3e344a0c_XL.jpg,qt=-62169984000.pagespeed.ce.obrASkyQ0RΟ σέξι, κρυφός και άνετος τρόπος να φυλάξει μία γυναίκα τα πολύτιμα αντικείμενά της

Το Sassy Stash παρέχει στις γυναίκες έναν έξυπνο τρόπο φύλαξης των πραγμάτων της καθημερινότητάς τους. Ουσιαστικά πρόκειται για μία αισθσιακή ελαστική θήκη που εφαρμόζει στα πόδια μίας γυναίκα και παρέχει προστασία στα αντικείμενα της κατόχου.

sassy.JPG

Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες στριμώχνουν τα πράγματά τους στις μικροσκοπικές τους τσάντες, το Sassy Stash παρέχει στις γυναίκες ελευθερία κινήσεων κατά την έξοδό τους χωρίς να σκέφτονται που θα βάλουν το κινητό τους, την πιστωτική τους κάρτα, το πορτοφόλι τους ή τα κλειδιά τους.

Η αμερικανική εταιρεία ευελπιστεί να γίνουν οι σέξι θήκες της οι… τσέπες του μέλλοντος που θα ελευθερώσουν τα χέρια των γυναικών.

sassy_2.JPG

«Σε μία γυναικεία βραδιά, όταν ήρθε η ώρα του χορού τα κορίτσια έπρεπε να αφήσουν τις τσάντες τους για να χορέψουν, όμως συνέχισαν να έχουν το βλέμμα τους σε αυτές. Σιγά, σιγά έπαιρναν τα αντικείμενα που χρειάζονταν, όπως το κινητό τους, την πιστωτική τους κάρτα, το lip-gloss τους και τότε μας ήρθε η κλισέ ερώτηση: “Γιατί να μην υπάρχει καλύτερος τρόπος”», αναφέρει το σάιτ της εταιρείας, για τον λόγο που οδήγησε τους ανθρώπους τους να κατασκευάσουν το Sassy Stash.

sassy_3.JPG

Στη νέα αυτή τσέπη υπάρχει αρκετός χώρος για κινητό, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και ότι χρειάζεται μία γυναίκα για το makeup της.

sassy_4.JPG

Η εταιρεία κατασκευής του Sassy Stash καλεί τους πελάτες της να βγάλουν selfies και να τις δημοσιοποιήσουν στο λογαριασμό τους στο Instagram με το προϊόν και το hashtag #MySassyStash.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *