​Ενάμιση χρόνο σχέσης έχουν κλείσει η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου και, για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια μιλάει για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί!

«Αν ερχόταν ξαφνικά στη ζωή μου ένα παιδί δεν ξέρω ακριβώς τι θα έκανα γιατί δε το έχω σκεφτεί», επισημαίνει η Ναταλία και προσθέτει: «πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα είναι 49 χρόνων και έρχεται ένα παιδί στη ζωή της χωρίς να το προγραμματίσει, θα το σκεφτεί πολύ πιο σοβαρά από τότε που ήταν 25 ετών, όπου αν δεν το ήθελε θα μπορούσε να κάνει έκτρωση».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως, όταν είχε πρωτογνωρίσει το σύντροφό της σ’ ένα μαγαζί στο οποίο εκείνη έπαιζε μουσική, κάθε άλλο παρά καλή γνώμη σχημάτισε! «Δεν μου γέμιζε και πολύ το μάτι. Δεν πίστευα δηλαδή πως αυτός ο άνθρωπος ενδιαφέρεται  να κάνει σχέση. Περισσότερο μου έμοιαζε για κείνους τους τύπους που κάνουν την πλάκα τους με τις γυναίκες. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε κι αυτή η διαδικασία κράτησε ένα μήνα γιατί ήθελα να καταλάβω τις προθέσεις του», εξομολογείται.

«Μία γυναίκα που αποφασίζει να κάνει σχέση με έναν άντρα τόσα χρόνια μικρότερό της και θέλει να τον έχει δεμένο με σιδερόμπαλα, είναι χαμένη από χέρι. Εγώ γενικά είμαι ζηλιάρα σε φυσιολογικό πλαίσιο και πιστεύω πως όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις και την αυτοπεποίθηση και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ο άντρας ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου. Αυτό λοιπόν που κάνω είναι να απολαμβάνω τη σχέση χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες!», καταλήγει η Ναταλία.