Η νέα μόδα στα σουτιέν θέλει το μισό στήθος… ξεσκέπαστο

0

H νέα τάση που δημιούργησαν οι celebrities
Η νέα μόδα στα σουτιέν θέλει το μισό στήθος… ξεσκέπαστο

Με την πρώτη ματιά, θυμίζει τα kinky εσώρουχα που συναντάει κανείς στα sex shop και τα οποία απευθύνονται σε άκρως τολμηρές πελάτισσες

Με την πρώτη ματιά, θυμίζει τα kinky εσώρουχα που συναντάει κανείς στα sex shop και τα οποία απευθύνονται σε άκρως τολμηρές πελάτισσες.
Κι όμως, πρόκειται για τη νέα μόδα στους στηθόδεσμους, μια μόδα που δημιούργησαν με τις πρόσφατες σέξι φωτογραφήσεις τους διάσημα μοντέλα και celebrities όπως η Kim Kardashian, η Emily Ratajkowski και η Lea Seydoux, οι οποίες πόζαραν για τον φακό αναδεικνύονται το συγκεκριμένο κομμάτι της ανατομίας τους.

Το νέο σουτιέν, που πλέον διατίθεται σε πολλά καταστήματα στη Βρετανία, ονομάζεται «Nichole cap sleeve open cup bralette». Παρά το γεγονός ότι εκ πρώτης όψεως δείχνει απλώς… σχισμένο, δεν ήταν λίγες εκείνες οι γυναίκες που έσπευσαν να το αγοράσουν, πληρώνοντας το αντίτιμο των 34 περίπου ευρώ, θέλοντας ίσως να μοιάσουν λιγάκι στα προαναφερόμενα μοντέλα.

Ο στηθόδεσμος της εταιρείας Honeydew Intimates ισχυρίζεται ότι προσφέρει «ελαφριά στήριξη για νούμερα από Α-C» αν και αυτό είναι μια μάλλον… αισιόδοξη πρόβλεψη, δεδομένου ότι λείπει ολόκληρο το κάτω μέρος του. Παρά την περιορισμένη λειτουργικότητά του, όμως, το νέο αυτό σουτιέν φαίνεται πως ήρθε για να… μείνει, αφού έχει ήδη σημειώσει υψηλές πωλήσεις σε γυναίκες που έψαχναν κάτι ξεχωριστό για τις προσωπικές τους στιγμές.

Δείτε φωτογραφίες του νέου στηθόδεσμου που κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και σχέδια

image image

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *