27/04/2024

Η θεατρική επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου μετά από 26 χρόνια!

0

Η θεατρική επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου μετά από 26 χρόνια!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου στο θεατρικό σανίδι μετά από 26 χρόνια ειναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο γεγονός για τον χώρο της τέχνης. Στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» στο θέατρο Coronet, συνεργάζεται θεατρικά με τον Στέφανο Κυριακίδη. Η επανασύνδεσή της με τον ηθοποιό ακολουθεί την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς». Μετά από αυτή τη σειρά, η Γκερέκου και ο Κυριακίδης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στη σκηνή με τον Δημήτρη Λιακόπουλο, πρωταγωνιστώντας στο έργο του Φούριο Μπορντόν, υπό τη σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου, μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, παρευρέθηκαν στην παράσταση στο θέατρο Coronet. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στιγμές μετά το τέλος της παράστασης με την οικογένειά της και με τους συντελεστές της παράστασης.

Το έργο «Τα τελευταία φεγγάρια» περιγράφει την ιστορία ενός ηλικιωμένου καθηγητή που ετοιμάζεται να αποχωριστεί τη ζωή του. Μέσα από κολλημένα αυτοκόλλητα με ήρωες του Ντίσνεϊ, ένα φωτογραφικό άλμπουμ και κόμικς, η παράσταση αναδεικνύει θέματα όπως η σχέση του ανθρώπου με το γήρας και η νεότητα. Με ισορροπία μεταξύ κωμωδίας και δράματος, αναδεικνύει τη σημασία των στιγμών στη ζωή και τη σημασία των ανθρώπων που έχουμε δίπλα μας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *