25/04/2024

Η Θάλεια Αλεξίου στην Κορινθία 28-30 Νοεμβρίου!
 ‘Σταθερά Βήματα για να Ολοκληρώσεις την Μεγάλη Εικόνα της Ζωής που επιθυμείς!’


0

Η Θάλεια Αλεξίου στην Κορινθία

28-30 Νοεμβρίου!


‘Σταθερά Βήματα για να Ολοκληρώσεις την Μεγάλη Εικόνα της Ζωής που επιθυμείς!’


Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Θάλεια Αλεξίου στην Κορινθία       28-30 Νοεμβρίου!
  'Σταθερά Βήματα για να Ολοκληρώσεις την Μεγάλη Εικόνα της Ζωής που επιθυμείς!'
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!


Η Θάλεια Αλεξίου στην Κορινθία

     28-30 Νοεμβρίου!


‘Σταθερά Βήματα για να Ολοκληρώσεις την Μεγάλη Εικόνα της Ζωής που επιθυμείς!’


με την Ελληνοαμερικανίδα Θάλεια Αλεξίου
Ενεργειακή Θεραπεύτρια,
Ολιστική ψυχολόγο, Καθοδηγήτρια Ευ Ζην

 

Κάντε αυτό το ΔΩΡΟ στον εαυτό σας γατί το αξίζετε!

  • Αλλαγή Νοοτροπίας = Μεταμόρφωση ζωής!
  • Πώς να καθαρίσετε δραστικά από το υποσυνείδητο του μυαλού σας τις αποδυναμωτικές εγγραφές του παρελθόντος με ισχυρούς νέους τρόπους.
  • Πως να αποκτήσετε συνήθειες που σας επιταχύνουν και σας καθοδηγούν να ζήσετε την ζωή που πραγματικά επιθυμείτε αναδημιουργώντας τον εσωτερικό σας κόσμο με νέες σκέψεις.
  • Απόδειξη της μεθόδου σύνδεσης με την θεμελιώδη βάση της ευγνωμοσύνης, για το πως αποκτούμε ευδαιμονία ευτυχία, αγάπη και πλούτο. Μας χωρίζει μόνο μια ανάσα για μια ζωή από το “ΩΜ” στη ζωή του “Aχά” και στη ζωή του “Είμαι Ότι Είμαι”.
  • Εμείς Όλοι Μαζί βοηθώντας τους εαυτούς μας , βοηθάμε πραγματικά τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, το ευρύτερο κοινωνικό μας σύνολο, τη χώρα μας, τον κόσμο μας. Όλοι Μαζί μεταμορφώνουμε τη ζωή μας, δεν έχει σημασία τι συνέβη στο παρελθόν.

 

Παρασκευή 28/11


Λουτράκι Thermal Spa, Γ. Λέκκα 24, Λουτράκι, τηλ. 27440 62186

11:00 – 17:00

Πρόγραμμα υγείας, ευεξίας και αναζωογόνησης που περιλαμβάνει: Υδρομασάζ στις Πισίνες, Ατμόλουτρο/Χαμάμ και Μασάζ σώματος χαλαρωτικό ή θεραπευτικό.
 Με ραντεβού μπορεί να γίνει και άλλη μέρα. Διάρκεια 90′.

 

Café Central, Ελευθερίου Βενιζέλου 54, Λουτράκι, τηλ. 27440 22277

20:30
 – Ελεύθερη είσοδος

Παρουσίαση της δομής του σεμιναρίου της Θάλειας Αλεξίου – Ερωτήσεις+ απαντήσεις

21:15


– Προβολή της ταινίας “Η ανάσα των θεών – Ίδρυση της μοντέρνας γιόγκα”, 100′

 

Σάββατο 29/11

Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου

10:00-12:00

“Ο Χορός των Τσάκρα” με την Ειρήνη Λώλη, χοροθεραπεύτρια

 

Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, Κολοκοτρώνη 17, Λουτράκι

14:00 – 20:00

Υλοποίησε την μεγάλη εικόνα του Εαυτού σου για την Ζωή σου – Δημιούργησε την υγεία σου, τις σχέσεις σου, τον πλούτο σου & την καριέρα σου

Εισηγήτρια:
Θάλεια Αλεξίου
(Therapist/Inspirational Teacher/Energy Healer)

 

Κυριακή 30/11

10:00 – 13:00

Πρωϊνό με την Θάλεια Αλεξίου
- Προσωπικές ερωτήσεις+απαντήσεις έως 20 άτομα

 

– Θα λειτουργεί έκθεση ενεργειακών δώρων για τα Χριστούγεννα από Παρασκευή 28/11, ώρα 18:00 έως και Κυριακή 30/11, ώρα 14:00 !

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Τ: 27413-03012
Κιν: 6972-080441

Δήλωση συμμετοχής ως 24 Νοεμβρίου

Τόπος Διεξαγωγής:Λουτράκι

 

 

Εmail: thetapetra111@gmail.com
https://www.facebook.com/events/1511821132399163/

http://new.thaliaalexiou.com

Συνέντευξη με τη ΘΆΛΕΙΑ ΑΛΕΞΊΟΥ:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=z3UVRzL6lCk]

Λίγα λόγια για την Θάλεια Αλεξίου

Η Θάλεια Αλεξίου ασκεί την ολιστική ιατρική για 28 χρόνια, ενώ διδάσκει Υπερβατικό Διαλογισμό εδώ και 38 χρόνια στην Αμερική!

Η έρευνα της Θάλειας για την παγκόσμια Αλήθεια την οδήγησε να μελετήσει με αρκετούς από τους σημαντικότερους δασκάλους στο μεταφυσικό πεδίο, γιατρούς, πνευματιστές, επαγγελματίες των θεραπευτικών τεχνών, όπως τους παγκοσμίου φήμης Deepak Chopra, Energy Master Teacher Rahul Patel, Δρ. Dyer, Louise Hay,  Δρ. Ελέν Leonetti, Μπεθ Gray,  Δρ. Laureine Opsitos, Elaine Panuski, Paul Scheele, Μαρί Diamond.

Η Θάλεια Αλεξίου είναι διορατική, Reiki Master Teacher και συνδυάζει  και  άλλες φυσικές θεραπευτικές τέχνες για να βοηθήσει τους ανθρώπους  να αναδιοργανώσουν και να αναπτύξουν με τις δικές τους ικανότητες τη ζωή τους. Το επίπεδο ακρίβειας στις διαγνώσεις της είναι εξαιρετικό και πολύ υψηλό και βοήθησε με επιτυχία ασθενείς με καρκίνο, κατάθλιψη, άσθμα, όγκους, συμπτώματα αρθρίτιδας και που έκαναν κατάχρηση ουσιών.  Το θεραπευτικό ταξίδι της απελευθερώνει από συναισθηματικά τραύματα, οδηγεί σε αυξημένη ευγνωμοσύνη, ευτυχία και παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιεί την πανάρχαια επιστήμη της αριθμολογίας, διδάσκει το σκοπό και το πεπρωμένο του ανθρώπου, βάζει σε εφαρμογή την διαισθητική φύση της και καθοδηγεί τη φωτινή ανάπτυξη και την επίτευξη  του μέγιστου του δυναμικού  μέσω του συστηματικού διαλογισμού. Έχει ποικίλες γνώσεις σε τομείς όπως οικιακή οικονομία, χορογραφία, υποκριτική, Χάιφα γιόγκα, βότανα και βιταμίνες. Είναι ιδρύτρια της διδασκαλίας της ευγνωμοσύνης του Δυτικού Mala. Στην Αμερική συνεργάζεται με ιδιώτες, κλινικές και εταιρείες.

Στην Ελλάδα έχει ιδρύσει μαζί με την Πέτρα Τερζή  το “ΘΠ – ΘΗΤΑ ΠΕΤΡΑ Μεταμορφωτικό Κέντρο Ζωής”, με σκοπό τη διοργάνωση σεμιναρίων κι εργαστηρίων στην Ευρώπη. Το 2015 θα εκδώσει το βιβλίο της στα ελληνικά και στα αγγλικά “Ευγνωμοσύνη = Αύξηση”.

Τι λένε για την Θάλεια Αλεξίου μετά από τα σεμινάριά της:

Niki Atz.
Θάλεια είσαι ήλιος στη ζωή μου, εύχομαι να μείνεις πάντα και στην ζωή όμως και των άλλων ανθρώπων που σε χρειάζονται.
Σήμερα έδωσα στίχους… για την νουβέλα μου ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ για τραγούδι… που τόσο καιρό προσπαθούσα στίχοι μου να γίνουν τραγούδι έτσι απλά το φαντάζομαι με πολύ beat και ν αγαπηθεί έτσι απλά…

Chryssa Μ.
Θάλεια γεια! Εχτές πήγα στο δικηγόρο με πολύ αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!! Πολύ το χάρηκα και θέλω να σου πω μεγάλοοο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ για τις συμβουλές που μου έδωσες που με δυνάμωσαν. Είμαι αισιόδοξη γελάω πολύ συχνά και όλο και καλύτερα. Σ’ευχαριστώ Οι Αγγελοι να φωτιζουν το μονοπάτι σου…

Μιχάλης
…Η γνωριμία μου μαζί της ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου…ένας πραγματικός γιατρός ψυχής… ένας φίλος… Η Θάλεια έφυγε για Αμερική κι εγώ σε 10 μέρες είχα βρει δουλειά, το σπίτι υποδεχόταν νέους φίλους, και με ένα μαγικό τρόπο ξέρουμε ότι σε κάθε δυσκολία κάτι θα μας συμβεί και θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση. Άνθρωποι με τους οποίους είχα δικαστικές διαφορές συμβιβάζοταν, συνεχώς κερδίζω μικροποσά στο Λόττο αρκετά όμως για να καλύπτω έκτακτες οικονομικές ανάγκες, η συζυγική μου ζωή είναι μαγευτική, πέτυχα ευνοϊκούς όρους επαναδιαπραγμάτευσης με τις τράπεζες για τα χρέη μου και δεν κινδυνεύω πλέον να χάσω το σπίτι μου. Αυτά κι άλλα πολλά καθημερινά θαύματα. Το μόνο που περιμένουμε είναι ένα παιδί…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *