Η ζωή του συγγραφέα του «Αλχημιστή» – Πάουλο Κοέλιο γίνεται ταινία

0

Η ζωή του συγγραφέα του «Αλχημιστή» – Πάουλο Κοέλιο γίνεται ταινία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η ζωή του «Αλχημιστή» Πάουλο Κοέλιο γίνεται ταινία

Είδε τα βιβλία του να γίνονται μπεστ σέλερ και να μετατρέπονται σε σενάρια για τη μεγάλη οθόνη. Απέκτησε φανατικούς θαυμαστές που ελπίζουν στις έντυπες «Αλχημείες» του για να βρουν το νόημα της ζωής. Και φανατικούς εχθρούς που τον κατηγορούν ότι βασίζει την επιτυχία του σε έναν περίεργο θρησκευτικό συγκρητισμό, όπου «παντρεύει» τις χριστιανικές αξίες με αρχές του μυστικισμού και του διαλογισμού.

Τώρα, ο βραζιλιάνος μπεστσελερίστας Πάουλο Κοέλιο ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την προσωπική του ιστορία μέσα από το αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Ο προσκυνητής της Κομποστέλα» ή (Το ημερολόγιο ενός μάγου).
«Κομβικό σημείο στη ζωή μου υπήρξε η απόφασή μου να πάω να προσκυνήσω στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα. Εκεί αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου βιβλίο», έχει παραδεχθεί ο συγγραφέας. Και τώρα κάτω από άκρα μυστικότητα εδώ και 15 ημέρες έχουν αρχίσει τα γυρίσματα της ταινίας στην περιοχή της Γαλικίας.
Αν και περισσότερα από 50 άτομα εμπλέκονται στα γυρίσματα, ουδείς αποκάλυπτε οτιδήποτε έως ότου ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της διαδικασίας, οπότε και ο ίδιος ο Πάουλο Κοέλιο αποφάσισε να αναρτήσει τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο twitter και το facebook.
Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο σκηνοθέτης Ντανιέλ Ρεζέντε, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο 30χρονος βραζιλιάνος ηθοποιός Τζούλιο Αντράντε.
Για ποιον λόγο όμως τηρείται τόση μυστικότητα, αφού και η πλοκή είναι γνωστή λόγω του βιβλίου, αλλά και οι συντελεστές; Διότι θέλει ο ίδιος ο Πάουλο Κοέλιο να κάνει παρουσίαση στην περιοχή της ταινίας μέσα στον Ιούλιο. Οσο για τους μοναχούς, υποστηρίζουν πως δεν ενοχλήθηκαν ούτε οι ίδιοι από τα συνεργεία, ούτε δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη ροή των επισκεπτών και πως αναμένουν με αγωνία να δουν από κοντά τον διάσημο συγγραφέα.
Πηγή: tanea.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *