03/05/2024

Η Ελένη Καλουδά και πάλι παρούσα φυσικά με τον Γιώργο Γκιώνη

0

Η Ελένη Καλουδά διακρίνεται για την αισιοδοξία της και το πλατύ χαμόγελο που μοιράζει αφειδώς αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η θετική διάθεση μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Η ενασχόλησή της με τα κοινά και αυτή αποτελεί μια εξωτερίκευση της δοτικότητάς της. 

Παρότι δεν έχει γεννηθεί στον Δήμο μας, επέλεξε τους Αγίους Θεοδώρους για μόνιμη κατοικία. Έζησε εδώ και αγάπησε αυτόν τον τόπο. Επιθυμώντας να μπορούσε να φανεί πραγματικά χρήσιμη τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη γι’ ακόμα μια φορά με σκοπό να προσφέρει.

Γιατί με τον Γιώργο Γκιώνη; Αρκεί να δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι υπάρχει μια αμοιβαία βαθιά και ειλικρινής εκτίμηση. Η κυρία Καλουδά πιστεύει ότι μόνο η  Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη μπορεί να επιλύσει τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους Αγίους Θεοδώρους  γι’ αυτό και δέχτηκε να δηλώσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό στον οποίο πιστεύει – την Παρέμβαση Πολιτών.

Το θέμα των εκλογών όσο πάει διχάζει όλο και πιο πολύ, ενώ δεν πρέπει να έχει αρνητική βαριά επίγευση.

Αυτό που μας άρεσε πραγματικά είναι η χωρίς τοξικό ανταγωνισμό προσέγγιση της κας Καλουδά σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στο facebook που αντικατοπτρίζει την ευγένεια του χαρακτήρα της:

“Μολις τελειώσει ολο αυτο θα ειμαστε παλι φιλοι !!!

ως εκ τούτου τα λαικς δεν σημαίνουν ψηφους , ειναι ενα Μπραβο σε ολους τους γνωστούς και φίλους που κάνουν την προσπάθεια τους σε όποια παράταξη ανήκουν !!

σε λιγο θα έχουν ξεχαστεί ολα …

Οχι μίση και πάθη !!!!

Οι καλύτεροι θα κερδίσουν!!!!”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *