Η διοργάνωση Euroarm φέρνει ξανά το Λουτράκι στο κέντρο της διεθνούς αθλητικής επικαιρότητας – Συνέντευξη τύπου [Video]

0

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση μιας ακόμη σημαντικής διεθνούς διοργάνωσης που επέλεξε το Λουτράκι για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και εγγύηση επιτυχίας.  Το πανευρωπαικό πρωτάθλημα χειροπάλης υπόσχεται παρουσία περισσότερων από 1.000 αθλητών χειροπάλης και επισκεπτών από 31 χώρες!
Σκεφτείτε τι απήχηση θα έχει παγκοσμίως και πως θα μεταφραστεί ως τουριστική απόδοση στην τοπική κοινωνία. Η προβολή εκτός από τις εμπειρίες των επισκεπτών που θα διαδώσουν τις καλές εντυπώσεις που θα αποκομήσουν, θα ενισχυθεί και από  τηλεοπτική παραγωγή η οποία θα προβάλλεται δορυφορικά σε απευθείας μετάδοση σε πάνω από 20 χώρες!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τους  εκπροσώπους του Δήμου κκ Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθλητισμού Σάκη Παπαθανασίου, τον Πρόεδρο τνα Sportcamp  κ Σπύρο Καραβούλη. Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο  Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Γιώργος Πετρίτσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου.
Φυσικά ο λόγος δόθηκε και στον Πρόεδρο του WAF Assen Hadjitodorov και στον Γενικό Γραμματέα του WAF Mircea Simionescu – Simicel που και οι δύο δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη διοργάνωση και κάλεσαν τους θεατές να δουν τον πιο δυνατό άντρα του κόσμου και την πιο δυνατή γυναίκα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα συμπληρώσουμε, παρουσιάζει η συμμετοχή αθλητών ατόμων με ειδικές ανάγκες που δείχνουν τη σωματική τους δύναμη αλλά και τη δύναμη ψυχής που διαθέτουν.  Επίσης  ο λόγος δόθηκε στον ελληνικής καταγωγής και διεθνούς αναγνώρισης προπονητή κ. Παντελή Φιλικίδη που υπήρξε προπονητής στη Σοβιετική Ένωση, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο υψηλές ήταν οι απαιτήσεις και συμπεραίνουμε με ευκολία το κύρος και τις ικανότητες που έχει.  Δεν είναι τυχαίο ότι η ανάπτυξη του εν λόγω αθλήματος στην Ελλάδα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον.

Μάθετε περισσότερα για το Euroarm εδώ

Και φυσικά τα επόμενα στιγμιότυπα δεν θα μπορούσαμε να μην τα βάλουμε, είναι γεμάτα συμβολισμό και χιούμορ.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *