26/04/2024

Η ασυνήθιστη απόχρωση ρουζ που φορούν τώρα όλες οι Γιαπωνέζες

0

Το ρουζ είναι το προϊόν ομορφιάς που συνδέεται με την όψη υγείας. Ακόμη και αν δεν εφαρμόσεις ίχνος make up στο πρόσωπό σου, προσθέτοντας λίγο ρουζ του δίνεις αμέσως ζωή και φυσική λάμψη.

Η νέα τάση στο μακιγιάζ δεν έρχεται από κάποιον ενημερωμένο make up artist των celebrities, αλλά από τις Γιαπωνέζες-που τα τελευταία χρόνια ασκούν όλο και μεγαλύτερη επιρροή στα trends της δυτικής κουλτούρας.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, όλες οι Γιαπωνέζες κάνουν σαν τρελές για ρουζ σε πορτοκαλί απόχρωση. Μάλιστα, δεν πρόκειται για θεωρία, αλλά για στατιστικά, αφού το πορτοκαλί ρουζ εκτινάχθηκε στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μακιγιάζ στο Pinterest τους τελευταίους μήνες.
Η αλήθεια είναι ότι δεν πάει σε όλες τις επιδερμίδες και λειτουργεί καλύτερα το καλοκαίρι, συμπληρωματικά με το μαύρισμα. Ωστόσο, ένα έξυπνο τρικ που θα δώσει μια ιδιαίτερη λάμψη στο πρόσωπό σου, είναι να το αναμείξεις με λίγο ροζ, ώστε να δημιουργήσεις μια πρωτότυπη απόχρωση.

Επιπλέον, το ανοιχτό ρουζ δίνει στο πρόσωπο νεανική φρεσκάδα- σε αντίθεση με το πιο σκούρο ροζ που μιμείται το φυσικό κοκκίνισμα της επιδερμίδας.
Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις, για να διαπιστώσεις αν σου ταιριάζει!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *