19/05/2024

Η Αγγελική Βάββα Θεοχάρη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παρέμβαση Πολιτών απαντά στις ερωτήσεις του Loutrakitv.gr

0

Πείτε μας τα πιο σημαντικά σημεία του βιογραφικού σας.

Ονομάζομαι Αγγελική Βάββα – Θεοχάρη, το γένος Βυτινάρου, γεννήθηκα το 1988 στο Λουτράκι όπου κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Θεοχάρη και έχω 2 παιδιά. Είμαι απόφοιτος της σχολής αισθητικής Χασάπη, στην Κόρινθο.

Η έντονη ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως εθελόντρια σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές και οικολογικές δράσεις – εκδηλώσεις. Έχω συμμετάσχει ενεργά στη διοργάνωση ημερίδων με θέμα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την υγεία των γυναικών. Έχω διατελέσει Γραμματέας του Τ.Τ. ΣΕΟ Λουτρακίου την περίοδο 2021 έως 2023 και είμαι εν ενεργεία Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, από το 2022. Από το 2019, είμαι μέλος σε επιτροπές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Πως είναι μια συνηθισμένη μέρα σας;

Είμαι μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη γυναίκα. Μοιράζομαι ανάμεσα στην οικογένεια και στη δουλειά μου που υπεραγαπώ. Τώρα βέβαια στην καθημερινότητά μου είναι και ο προεκλογικός μου αγώνας και με την ευκαιρία νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξή της.

Τι σας έκανε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Για μένα είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Είμαι ενεργό μέλος της κοινωνίας του Λoυτρακίου, αφουγκράζομαι νυχθημερών τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών μου και όπου μπορώ προσφέρω ανιδιοτελή βοήθεια. Είχα ερεθίσματα από μικρή στην οικογένεια μου από τον αείμνηστο παππού μου, κάναμε συζητήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και ήμουν μέσα σε αυτό.

Γιατί κατεβαίνετε με τον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη “Παρέμβαση Πολιτών”;

Είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και την προηγούμενη και τώρα γιατί για μένα ο Γιώργος, ο Δήμαρχος είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και με ξέρει από μικρό παιδί και με τον άνθρωπο αυτό οδηγό έχουμε φέρει τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Πιστεύω ότι προσπαθεί να εξαλείψει τα προβλήματα του τόπου και το καταφέρνει ακόμα και στα δύσκολα. Επίσης θέλω να πω ότι η παράταξη Παρέμβαση Πολιτών είμαστε μια δυναμική ομάδα και έχουμε άψογη συνεργασία χρόνια τώρα.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε στον Δήμο μας;

Αγαπώ τον Δήμο μας γιατί είναι ένας πανέμορφος ευλογημένος τόπος! Κλείνω τα μάτια μου και αγαπώ αυτόν τον αρμονικό συνδυασμό θάλασσας και βουνού! Είναι ένα τουριστικό μέρος που έχει τα πάντα και προσφέρεται για θρησκευτικό, αθλητικό τουρισμό και άλλα πολλά.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει οπωσδήποτε ν’ αλλάξει;

Αυτό που θα ήθελα να δω να αλλάζει είναι να αποκτήσουμε σαν κοινωνία περισσότερη ενσυναίσθηση και ανθρωπιά. Η ανθρωπιά για μένα είναι το παν, είναι μεγαλείο ψυχής. Να υπάρχει σεβασμός και αλληλεγγύη για να κάνουμε το αύριο των παιδιών μας βιώσιμο με ουσιώδεις αξίες.

Τι θεωρείτε ότι θα προσφέρει η δική σας συμμετοχή;

Με ότι ασχολούμαι πραγματικά παθιάζομαι, για παράδειγμα ως Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου είμαι πάντα μάχιμος στρατιώτης και προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά στη ζωή μου πάντα αγωνίζομαι και θέλω να έχω αποτέλεσμα σε ότι κάνω.

Ποιος είναι ο τομέας που θα φανείτε χρήσιμη αν εκλεγείτε και νιώθετε ότι σας ταιριάζει;

Αγαπώ τον πολιτισμό και τις τέχνες γενικότερα και λατρεύω την παράδοση οπότε τα πολιτιστικά πιστεύω ότι μου ταιριάζουν απόλυτα. Έχω ευαισθησία και νοιάξιμο για τα παιδιά και για τα άτομα της τρίτης ηλικίας οπότε θα μπορούσα να ασχοληθώ με θέματα που αφορούν την “Μέριμνα”. Είμαι εθελοντής αιμοδότης, αλλά και εθελοντής δότης μυελού των οστών. το αναφέρω με την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται για να ευαισθητοποιήσω  τους συνανθρώπους μου γιατί μέσα από αυτό δίνεις ελπίδα δίνεις ζωή.

Τι σας ενοχλεί στην πολιτική ζωή του τόπου;

Με θλίβει που δεν υπάρχει πολιτικός πολιτισμός από ορισμένα πρόσωπα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μότο (ρητό);

Όταν θέλουμε μπορούμε με μικρά βήματα να κάνουμε μεγάλες αλλαγές.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *