Ηταν κι αυτοί στο Λουτράκι και το έκαναν… μπλουζάκι

0

Σε μια πολύ όμορφη ενέργεια προχώρησαν οι άνθρωποι του τμήματος υδατοσφαίρισης μίνι παίδων του Άρη.

Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης που συμμετείχε στο τουρνουά Splash στο Λουτράκι τύπωσε μπλουζάκια, ως ανάμνηση για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο τριήμερο 28/4-1/5.

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια επανόδου του τμήματος στις μεγάλες κατηγορίες και επανασύστασης των υποδομών του. Στο Λουτράκι η ομάδα του Άρη βρέθηκε με 12 αθλητές και δύο προπονητές (Πάνο Τσολακούδη και Κώστα Παυλίδη) και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά της, αφού τα παιδιά ήρθαν σε πρώτη επαφή με το άθλημα – ή ακόμη και με την πισίνα – τον Σεπτέμβριο.

Το μπροστά μέρος της μπλούζας αναφέρει πως…«ήμουν κι εγώ στο Λουτράκι», ενώ το πίσω μέρος λέει «τα 12 μαντολίνα» συμβολίζοντας τον αριθμό των αθλητών που συμμετείχαν στη διοργάνωση (εμπνευσμένο από το ομότιτλο τραγούδι).

Το δέσιμο της ομάδας μέσα από τη συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις είναι μεγάλο και οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν να έχουν κάτι που θα ενώνει όλα τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

img_3537 img_3538 img_3539

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *