02/05/2024

Ευχαριστήριο κείμενο για τον αντιδήμαρχο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, τον ΦΟΡΤΗ ΓΙΩΡΓΟ και τους συνεργάτες του

5

Εικόνα0278

Με το κάτωθι κείμενο μου ,θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο κύριο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ καθώς και τον κύριο ΦΟΡΤΗ  ΓΙΩΡΓΟ και τους συνεργάτες του ,του τεχνικού τμήματος του δήμου μας,για την άμεση ικανοποίηση αιτήματος  μας ,για τοποθέτηση οδικών καθρεπτών ,στην πάρα πολύ επικίνδυνη διασταύρωση των οδών  Αγ.Φανουρίου και Π.Γιάτρισσας ,στο ύψος του ρέματος.Είναι μια ιδιόμορφη διασταύρωση ,καθώς επίσης και οι έξοδοι των οικιών κρύβουν κινδύνους ,λόγω μη ορατότητας των οδηγών.

Εικόνα0279

Όλο το εργατοτεχνικό δυναμικό του δήμου μας αξίζει συγχαρητήρια(οικοδόμοι,τεχνικοί ,κηπουροί,καθαριστές κλπ.)γιατί αν και ελάχιστοι αριθμητικά,δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ,για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του δήμου μας…

Δέδογλου Παύλος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Ευχαριστήριο κείμενο για τον αντιδήμαρχο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, τον ΦΟΡΤΗ ΓΙΩΡΓΟ και τους συνεργάτες του

  1. ΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

  2. Καλά κάνεις Παύλο και το επισημαίνεις γιατί δίνεις το σωστό παράδειγμα του σωστού δημότη που νοιάζεται και ασχολείται.

  3. Δεν είνια οι μοναδικές παρεμβάσεις. Ο αντιδήμαρχος κύριος Γεωργίου είναι πολύ δραστήριος. Φώτισε όλο τον Δήμο, ανέδειξε την είσοδο του Λουτρακίου που είχε ένα σωρό καμμένες λάμπες και είναι όλη την ώρα έξω, μιλάει με τον κόσμο και ακούει τα προβλήματα για να τα λύσει. Συγχαρητήρια και από μένα. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *