26/04/2024

ΕΡΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

0

Άρθρο 246 Ν. 4610/19 (ΦΕΚ70Α)
Στην παράγραφο 4 του άρθρου 96 του ν. 4504/2017 (Α΄ 184), προστίθεται περίπτωση γ΄ως εξής:
«γ) Η καθαίρεση των κατασκευών που υλοποιήθηκαν χωρίς άδεια ή καθ’ υπέρβαση αυτής, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 3 του παρόντος άρθρου, καθώς και η έκδοση νόμιμης οικοδομικής άδειας για το σύνολο κάθε κατασκευής εντός της αυτής προθεσμίας, επιφέρουν τη διαγραφή των προστίμων που επιβλήθηκαν για την ανέγερση ή τη χρήση τους εφόσον το άρθοισμά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ευρώ, μη συνυπολογιζομένων τόκων και προσαυξήσεων και τη μέιωσή τους κατά ποσοστό 80% εφόσον το άθροισμά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ μη συνυπολογιζομένων τόκων και προσαυξήσεων.».

Όπως είχα υποσχεθεί και είχα επίσημα ανακοινώσει στο Δ.Σ. των επαγγελματιών εκδόθηκε η ρύθμιση για τα πρόστιμα. Επιτέλους μετά από τριών χρόνων προσπάθεια κατορθώσαμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο για όλη τη χώρα. Αισθάνομαι βαθύτατα δικαιωμένος και συνεπής σε ότι είχα υποσχεθεί, αν και αργά.

Είναι έργο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου το Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Χρήστο Λαμπρίδη και τη νομική σύμβουλο του κα Ελένη Ευαγγελοπούλου που υλοποίησαν ένα δίκαιο αίτημα για το Λουτράκι.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *