28/04/2024

Επιστρέφει μετά απο 23 χρόνια ένα ιστορικό σίριαλ των Ρήγα – Αποστόλου

0

Tην περιμένει 23 χρόνια όλη η Ελλάδα: Αυτή τη σειρά-φαινόμενο επαναφέρει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου με νέο cast

Οι δημιουργοί μιας από τις πιο άδικα ακυρωμένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων 25 ετών, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, πρόκειται να την αναστήσουν. Και ο λόγος φυσικά για την κωμική σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” η οποία 23 χρόνια πριν έκανε μια από τις πιο εξαιρετικές πρεμιέρες όλων των εποχών, με ένα μεγάλο καστ κωμικών ερμηνευτών. Δυστυχώς, το πεπρωμένο της σειράς στο Mega ήταν να την ακυρώσει πολύ νωρίς, πριν καν ολοκληρωθούν 10 επεισόδια.

Η σειρά-φαινόμενο που επαναφέρει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου

Το Youfly.com αναφέρει ότι το Mega και οι δύο δημιουργοί συμφώνησαν να ξαναγράψουν μια κωμωδία για το κανάλι, μετά από ένα διετές διάλειμμα από την κωμική μυθοπλασία.

Μαζί με την είδηση ήρθαν και οι προσδοκίες ότι οι λάτρεις της ελληνικής τηλεόρασης θα βρεθούν και πάλι να διαπιστώσουν πως θα εξελισσόταν ένα από τα μεγαλύτερα “Εαν” (what-if) στην ιστορία των ελληνικών σειρών.

“Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Η επιστροφή

Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε διαφωνήσει εντόνως για το πρόωρο τέλος της σειράς με το μεγάλο καστ. Μεταξύ των οποίων ήταν και οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Ελένη Καστάνη, Μαρία Κανελλοπούλου και Άβα Γαλανοπούλου, Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Ελένη Ράντου, η Χρύσα Ρώπα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Αλλά τα πολλά εσωτερικά προβλήματα τούς ανάγκασαν να διακόψουν τη συνεργασία τους στο 7ο επεισόδιο.
Το πρόγραμμα θα επιστρέψει με νέο καστ, αλλά για τα πρώτα επεισόδια του ριμέικ, τουλάχιστον, περιμένουμε τους ίδιους ρόλους και σενάριο σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στο ίδιο άρθρο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *