18/05/2024

Επιδημία παραίτησης Προέδρων, ελπίζουμε να μην είναι κολλητικό! Ποιοι Πρόεδροι έχουν σειρά

0

Επιδημία παραίτησης Προέδρων, ελπίζουμε να μην είναι κολλητικό! Ποιοι Πρόεδροι έχουν σειρά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
  • Επιδημία παραίτησης Δοσαράς,Κακαβάς,Ψυχογιός Θυμάστε την ανεξαρτητοποίηση του κ Δοσαρά (για παραίτηση από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ – Π βέβαια ούτε λόγος).
  • Ακολούθησε η πρόσφατη και τρανταχτή παραίτηση του Προέδρου του ΔΣ κ Κακαβά.
  • Τώρα σε αυτά έρχεται προστεθεί η αναμενόμενη παραίτηση του κ Χ. Ψυχογιού Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Θεοδώρων.

Η επιδημία παραίτησης των Προέδρων εξαπλώνεται ανησυχητικά. Στην ευπαθή αυτή ομάδα  ανήκουν 2 με μειωμένο ανοσοποιητικό.

Ο κ Πρόεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ που ταλαιπωρείται σαν τον Προμηθέα του από την  οικονομική στενότητα του Οργανισμού που εκπροσωπεί, αλλά και από την κριτική που δέχεται για το έργο του. (Θυμάστε ακόμα και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο με τις εναγωνιώδεις διεκδικήσεις μπορείτε να δείτε το video εδώ). Μην ξεχνάμε και τις καταβολές του κ Λόη ο οποίος ανήκει μεν στη Δημοτική Πλειοψηφία χωρίς όμως να ανήκει στην παράταξή της. Η στάση του λοιπόν εξαρτάται από τις λεπτές ισορροπίες που κρατιούνται οριακά.

Καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας. Ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε ευθαρσώς τον σκεπτικισμό του για τη Δημοτική Πλειοψηφία. Έφτασε σε σημείο συμπεριφοράς που θεωρήθηκες έντονα αντιπολιτευτική. Αυτή η τεταμένη κατάσταση κλιμακώνεται μέρα με την ημέρα χωρίς (ευτυχώς) προς το παρόν να έχει οδηγήσει σε παραίτησή του. Από το λίγο που γνωρίζουμε τον κ Μπάκο θα λέγαμε ότι τώρα πια δε θα παραιτηθεί, αφού δεν το έκανε πρώτος. Δε συνηθίζει ο κ Πρόεδρος να αντιγράφει συμπεριφορές άλλων οπότε θα είναι παρών για να καταδεικνύει τα κακώς κείμενα και τα όσα θεωρεί ο ίδιος κακώς κείμενα.

Αν σκεφτείτε κανέναν άλλον Πρόεδρο που μπορεί να προσβληθεί από την νόσο των παραιτήσεων παρακαλούμε να συμπληρώσετε το άρθρο μας, για το κοινό καλό.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *