Επίσκεψη Προέδρου ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” στον Δήμο της Μόσχας

0

Επίσκεψη Προέδρου ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” στον Δήμο της Μόσχας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στον Δήμο Μόσχας 1

Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού-Περιβάλλοντος με τον διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» εκφράζει προς τον Δήμο της Μόσχας και ιδιαίτερα στις κυρίες  SVETLANA GLADKOVA  (DIRECTOROFTHECOMMITEEOFTHEPUBLICORGANIZATIONSINTHEMOSCOWCITYGOVERNMENT) και KOROLEVA IRINA (VICE- DIRECTOR OF THE MOSCOW HOUSE ORGANIZATIONS-MOSCOW CITY GOVERNMENT) καθώς και τους κ. SENKEVICH VALERYTHECHAIRMANOFTHEORGANIZATIONALCOMITTEEOFTHEFESTIVALVISUALART <<ARTONTHENATURE>> <<CINEMAPRESSCLUB>> και SHARLAYALEXANDER (PRESIDENTOFTHEFUNDOFPUBLICDIPLOMACY)  υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων Πολιτιστικού κέντρου, τις ολόθερμες ευχαριστίες του για την θερμή φιλοξενία τους και τις εποικοδομητικές και ειλικρινείς συζητήσεις τους για την ανταλλαγή των πολιτιστικών ιδεών και την από κοινού αποδοχή της  πρότασης σας, να επισκεφθούν οι Ρώσοι φίλοι μας το Λουτράκι και να οργανωθεί έκθεση φωτογραφίας , ποίησης , κινηματογραφικών ταινιών Μικρού μήκους , καρικατούρας και μουσικής  από τον μήνα Σεπτέμβριο 27-09-2013 έως  της 15-10-2013. 

Οι  συζητήσεις της σύσφιξης των φιλικών δεσμών μεταξύ των δύο πόλεων που έγιναν και οι ιδέες υλοποίησής τους θα γίνουν οι άμεσοι στόχοι μας αφού και οι δύο λαοί με άρρηκτους δεσμούς την Ορθοδοξία και την κοινή  ιστορική πορεία και την  φιλία , η οποία μας βοήθησε να υπάρξουμε και ως ανεξάρτητο κράτος έχουμε πεπρωμένο να συνυπάρχουμε και να ζούμε με αξιοπρέπεια και αλληλοσεβασμό .

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Πρόεδρο των απόδημων Ρώσων κύριο NicholaI.ZhdanoffLutsenko  και την κυρία ElenaArkhipova, για την ζεστή φιλοξενία τους καθώς και το Πανεπιστήμιο των φυσικών και τεχνικών επιστημών και  ιδιαίτερα τον καθηγητή κ.Khabirov. Eπίσης το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας και ιδιαίτερα τους καθηγητές  κ. Sergey SUKUNKIN   και κ. Sergey BELOV .

Είμαστε σίγουροι ότι η τεχνογνωσία των επιστημόνων της Ρωσίας θα σταθεί μαζί μe τους φίλους μας Ρώσους βοηθός στην καλυτέρευση της ζωής μας και θα δημιουργηθούν μεταξύ μας αδελφικοί και πολιτιστικοί δεσμοί.

Ήρθε η  ώρα για να γίνει πράξη η φιλία μας και ελπίζουμε, τόσο το Διοικητικό μας Συμβούλιο, όσο και ο Δήμος μας ,να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας .

Με  εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
  ΛΟΗΣ   Νικόλαος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *