27/04/2024

Επίσημο: ο Γιατρός Θάνος Γιαννουλάκης κατεβαίνει με Γιώργο Γκιώνη

0

Ο γιατρός Θάνος Γιαννουλάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και είναι αυτό που λένε γιατρός με Θείο χάρισμα. Παρότι τοποθετείται σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα, πολιτικός δεν υπήρξε, ήταν όμως πολύ κοντά στο να ασχοληθεί με τα κοινά και γνωρίζουμε ότι είχε προτάσεις και από άλλο συνδυασμό, ωστόσο τον κέρδισε η Παρέμβαση Πολιτών.

Με το κείμενο παρακάτω ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δημοσιοποιεί το γεγονός της πολιτικής τους συμπόρευσης:

Καλωσορίζουμε στην Παρέμβαση Πολιτών ένα καταξιωμένο γιατρό και έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο, τον Θάνο Γιαννουλάκη.

Ο Θάνος Γιαννουλάκης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Πλατεία Αμερικής και στο Λουτράκι λόγω της καταγωγής της μητέρας του. Θυμάται τον εαυτό του από νηπιακή ηλικία μεταξύ Λουτρακίου, Πισίων και Σχίνου.

Είναι Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2011 και λειτουργεί το ιδιωτικό του ιατρείο του από το 2017. Εργάσθηκε στο Γ.Ν. Κορίνθου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία», στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στις ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας «Κυανούς Σταυρός», «Κεντρική Κλινική», «City Clinic», «Αττικό Θεραπευτήριο», Κλινική «Αθηνά», σε παθολογικό-χειρουργικό τομέα και σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Είναι εγγεγραμμένος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Π.Μ.Σ. (M.Sc.-MPH) με τίτλο «Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία». Είναι
Πρόεδρος των Ιδιωτών Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος «ΕΣΤΙΑ»,
μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οικογενειακών Ιατρών «WONCA»,
μέλος της Ακαδημίας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας,
μέλος της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής,
μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και
μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.
‍‍‍ Είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Παΐζη επίσης Ιατρό Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο και έχουν δυο παιδιά, την Μοίρα και τον Μάριο.

✌ Θάνο, η παρουσία σου είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για τη Παρέμβαση πολιτών. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία! #παρέμβα#δυναμικά_μπροστά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *