27/04/2024

Επέτειος 30 Χρόνων για τον Όμιλο Μαντάς: Μια Εκδήλωση Τιμής και Ευγνωμοσύνης [Video, Photos]

0

Επέτειος 30 Χρόνων για τον Όμιλο Μαντάς: Μια Εκδήλωση Τιμής και Ευγνωμοσύνης

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο Λουτράκι εορτάστηκε η σπουδαία επέτειος των 30 χρόνων λειτουργίας του Ομίλου Μαντάς. Το Κεντρικό Ξενοδοχείο Μαντάς φιλοξένησε μια εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα, βραβεύσεις και ευγνωμοσύνη προς όσους συνέβαλαν στην ανελλιπή επιτυχία του Ομίλου. Σε αυτήν την επίσημη εκδήλωση, οι συνεργάτες του κ. Μαντά βραβεύτηκαν για την αφοσίωσή τους και τη συνεισφορά τους στην εξέλιξη του Ομίλου.

Ο κ Μαντάς στον χαιρετισμό του έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του Ομίλου και διαπίστωσε διορατικά τα νέα δεδομένα στον τουρισμό που φέρνει και θα φέρει η ψηφική εποχή. Η φράση όμως του κ Μαντά στην οποία θα θέλαμε να σταθούμε είναι η εξής: “Ο λόγος μου και η χειραψία μου είναι συμβόλαιο και όχι η ψηφιακή υπογραφή”. Μία φράση που αποδεικνύει γιατί τόσα σημαντικά πρόσωπα ήρθαν χθες για να τον τιμήσουν και επίσης εξηγεί γιατί κάποια πολιτικά πρόσωπα δεν ήρθαν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στην ομιλία του πατέρα Νικόλαου Βασιλόπουλου που εξέφρασε τον θαυμασμό του για το φιλανθρωπικό έργο του κ. Μαντά, παρά την ταπεινοφροσύνη του κ. Μαντά να μην το δημοσιοποιεί.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι πολιτικοί παράγοντες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Αθηνά Κόρκα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, η Αρχηγός της Μείζονος αντιπολίτευσης κα. Μαρία Πρωτοπαππά, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Ιωάννης Κακούρος, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα Παρασκευή Σούκουλη έδωσαν το παρών, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του Όμιλου στην τοπική κοινωνία και την οικονομία της.

Ο Όμιλος Μαντάς, με 30 χρόνια παρουσίας στον τουριστικό τομέα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, έχει εδραιωθεί ως σύμβολο φιλοξενίας και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αφορμή την επέτειό του, ο κ. Μαντάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες που τον εμπιστεύονται για τη διαμονή και την περίθαλψή τους, αφού είναι γνωστό ότι στο Mantas Group εντάσσεται το L-Medical.

Η επετειακή εκδήλωση αποτέλεσε μια στιγμή ανταμοιβής και αναγνώρισης για τον Όμιλο Μαντάς, ενώ παράλληλα απέδειξε τη δέσμευσή του για τη συνεχή ανάπτυξη και την προσφορά έχοντας στον πλευρό του τον γιο και διάδοχό του κ Χρήστο Μαντά ο οποίος ως Αντιπρόεδρος μίλησε για τον δικό του ρόλο.
Με τις ρίζες του στο παρελθόν και το βλέμμα του στο μέλλον, ο Όμιλος Μαντάς συνεχίζει το ταξίδι του, επιδιώκοντας την αρτιότερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του και τη συνεχή ανάπτυξή του σε νέους τομείς και προοπτικές.



Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *