02/05/2024

“Ενδοοικογενειακή και Σχολική Βία: Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο” – Επιτυχημένη Ενημερωτική Ημερίδα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

0

“Ενδοοικογενειακή και Σχολική Βία: Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο” – Επιτυχημένη Ενημερωτική Ημερίδα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Ενδοοικογενειακή και Σχολική Βία: Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο” στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι αξιωματούχοι της Ασφάλειας Κορίνθου, οι οποίοι προσέφεραν σημαντικές πληροφορίες και αναλύσεις.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι εμπειρίες και συμβουλές για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής και σχολικής βίας, καθώς και να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ενδέχεται να επιφέρει η ακατάλληλη χρήση του Διαδικτύου.

Οι ομιλητές δεν περιορίστηκαν μόνο στις παρουσιάσεις, αλλά αποτέλεσαν σημαντική πηγή πληροφόρησης, απαντώντας σε ερωτήσεις και διευκρινίζοντας θέματα που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Η αλληλεπίδραση αυτή ενίσχυσε τον διάλογο και προσέφερε στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές έναν πολύτιμο πόρο γνώσης.

Η εκδήλωση αποτελεί ένα βήμα προς τη δημιουργία μιας ενημερωμένης και πιο ανθρώπινης κοινωνίας, που επιδιώκει την προστασία των παιδιών και την προώθηση μιας υγιούς και ασφαλούς εκπαίδευσης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *