27/04/2024

Εκλογές 2023: Η Δύναμη των Πολιτών για Επιλογή … σε έναν δρόμο

0

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι παντού.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογες είναι προ των πυλών και οι συζητήσεις όλες είναι γύρω από αυτές.
Οι δημότες χωρισμένοι σε «στρατόπαιδα» όπου ανάλογα με την πόλωση του συνδυασμού υπάρχει και το αντίστοιχο πάθος στις διαφωνίες κι ένας διάχυτος πολιτικός οπαδισμός τόσο μέσω δημοσιευμάτων και social media όσο και στα «καφενεία». Μια όαση πολιτικού πολιτισμού ωστόσο χαρακτηρίζει τον δρόμο που βλέπετε στη φωτογραφία.
Στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο λοιπόν υπάρχει η εξής ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα: Εδώ βρίσκονται  τρεις διαφορετικές οικογένειες όπου κατεβαίνουν τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς και απ’όσο γνωρίζουμε έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα είναι: η Μαρία Θωμά που βάζει υποψηφιότητα με την «Δύναμη Δημιουργίας» της Μαρίας Πρωτοπαππά, ο Γιάννης Αλεξανδρής που κατεβαίνει με τον Κωστή Ζερβό και την «Επιλογή Ευθύνης» ενώ στον πρώτο όροφο στεγάζονται τα ιατρεία των γνωστών και αγαπητών γιατρών Κωνσταντίνου και Γιώργου Κανέλλου που ο αδερφός τους Δημήτρης Κανέλλος είναι υποψήφιος με την «Παρέμβαση Πολιτών» του Γιώργου Γκιώνη.  Η Δύναμη των Πολιτών για Επιλογή … σε έναν δρόμο. 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *