20/04/2024

Εκλογές 2012 στο Youtube

0

Εκλογές 2012 στο Youtube

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Google Ελλάς έθεσε σε λειτουργία το διαδικτυακό κανάλι εκλογές  12 στο youTube, για την κάλυψη των ελληνικών εκλογών. Σκοπός του καναλιού, που θα φιλοξενείται στη διεύθυνση www.youtube.com/ekloges 12,είναι να λειτουργήσει  ως μια πλατφόρμα ανοικτή σε όλα τα κόμματα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους και να δώσει  φωνή στους Έλληνες της  Ελλάδας και του εξωτερικού να θέσουν τις ερωτήσεις τους απευθείας στους πολιτικούς .
Το YouTube παρέχει την πλατφόρμα που φιλοξενεί το περιεχόμενο, ενώ  αποκλειστικός φορέας παροχής  και διαχείρισης του πολιτικού περιεχομένου είναι το  protagon.gr.
Η πλατφόρμα θα φιλοξενεί συνεντεύξεις  πολιτικών αρχηγών στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, διαδικτυακά debates υποψηφίων με συντονιστές γνωστούς δημοσιογράφους ,ρεπορτάζ που θα επιμελούνται οι συνεργάτες  του protagon.gr, συζητήσεις πολλών συνομιλητών μέσω βίντεο (Hangouts) αναποφάσιστων χρηστών και προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής για τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, προβολή των τάσεων που διαμορφώνονται στο internet  για τους  αρχηγούς και τα κόμματα, βάση των αναζητήσεων των χρηστών στο Google  και βίντεο με τις θέσεις όλων των κομμάτων.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και ενημερωθείτε ενδελεχώς πριν ψηφίσετε. Πολιτικοί,ηθοποιοί,διανοούμενοι και άνθρωποι της διπλανής πόρτας μοιράζονται τις απόψεις τους μέσα από το Youtube
http://www.youtube.com/user/Ekloges12

Πηγή: maarle-advertising.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *