Εγκρίθηκε αίτημα 12 βουλευτών για δάνεια έως 10.000 ευρώ με μικροσκοπικό τόκο !!!

0

Η χώρα στερεύει από ρευστό. Βουλευτές παίρνουν άτοκα δάνεια, αλλά ο λαός καλείται να βάλει πλάτη!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

άτοκα δάνεια,Η χώρα στερεύει από ρευστό και η Βουλή μοιράζει άτοκα δάνεια Κατά το παρελθόν δεκάδες βουλευτές έχουν εκμεταλλευτεί αυτό το προνόμιο – Στην πράξη λαμβάνουν ποσά έως 15.000 ευρώ και στην συνέχεια τους παρακρατούνται περίπου 50 ευρώ από την βουλευτική αποζημίωση

Άτοκα δάνεια σε βουλευτές εξακολουθεί να μοιράζει το ταμείο της Βουλής, την ώρα που η αγορά έχει στερεύσει από ρευστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων αποφάσισαν να εγκρίνουν το σχετικό αίτημα 12 βουλευτών όλων των κομμάτων, εκτός ΚΚΕ, για δάνεια ύψους 7.000 έως 10.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Γιάννης Μπαλάφας πρότεινε να καταργηθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης βουλευτών, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ομόλογός του Αλέξης Μητρόπουλος.

Να σημειωθεί πως η χορήγηση άτοκων δανείων προς βουλευτές από το Ταμείο Αρωγής δεν είναι νέο προνόμιο και κατά το παρελθόν δεκάδες βουλευτές το έχουν εκμεταλλευτεί. Στην πράξη λαμβάνουν ποσά έως 15.000 ευρώ και στην συνέχεια τους παρακρατούνται περίπου 50 ευρώ από την βουλευτική αποζημίωση.

Πέραν αυτών, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί Πρόεδρος της επιτροπής «πόθεν έσχες» η Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, κυρία Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Επιπροσθέτως, την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Θεσμών και Διαφάνειας για την έγκριση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, ενώ την Τρίτη η ίδια επιτροπή θα συνεδριάσει για την υπόθεση Siemens έχοντας ως καλεσμένο τον κ. Σήφη Βαλυράκη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής που ερεύνησε το σκάνδαλο.

Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *