Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας, όταν έκοψαν την κορδέλα! [Video]

9

Δεν ήταν αυτή η πιο συγκινητική στιγμή, είναι όμως η πιο χαρακτηριστική, όταν πρώην Δήμαρχος Γ. Γιωτάκης που έθεσε τα θεμέλια και ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης που ολοκλήρωσε το έργο έκοψαν την κορδέλα, μαζί τους και η Αρχιτέκτων κυρία Νικολάου που σχεδίασε το κτίριο κόσμημα που ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στους δημότες!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας, όταν έκοψαν την κορδέλα! [Video]

  1. Είναι ένα αριστούργημα! Φωτεινό ευάερο μοντέρνο και κλασσικό μαζί. Συγχαρητήρια! Μακάρι να μην εγκαταλειφθεί και μακάρι να στεγάσει τα καλλιτεχνικά όνειρα και την γνώση της Περαχώρας μας.

  2. Ο Λογοθέτης πίσω στη γωνία λέει εμένα δεν θα με φωνάξουν;

  3. Είμαι πολύ συγκινημένη …Ευχαριστώ πολύ την Δημοτική αρχή που μου έδωσε την ευκαιρεία να δω να ολοκληρώνεται ένα έργο μου και κυρίως τους κατοίκους της Περαχώρας που το υποδέχθηκαν με τόσο ενθουσιασμό και αγάπη. Εύχομαι το Πνευματικό κέντρο να αποτελέσει πράγματι έναν πυρήνα πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής.!

  4. Έντονη συγκίνηση! Μπράβο Δήμαρχε Γιάννη Γιωτάκη μπράβο και στον Δήμαρχο το Γιώργο τον Γκιώνη! Οι δύο Δήμαρχοι που πίστεψαν και αγάπησαν αυτό το έργο πνοής!

  5. Παρακαλώ πολύ να βάλετε το βίντεο όπου ο δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης έκλαψε από την συγκίνηση που είχε. Είναι πολύ σημαντικό ιστορικό θα έλεγα το βίντεο διότι δείχνει την ειλικρινή αγάπη του πρώην Δημάρχου για τον τόπο μας.

  6. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙΣ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

  7. ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *