12/05/2024

Εγκαίνια θεάτρου Παντελής Ζερβός – έναρξη Φεστιβάλ Λουτρακίου

0

Κυρίες και κύριοι η χθεσινή βραδιά ήταν πραγματικά μαγική είχε όλα όσα χρειάζεται μία τόσο σπουδαία στιγμή για να γραφτεί ανεξίτηλα στην ιστορία. Μέχρι και το φεγγάρι τα είπε με τον Μαέστρο και ήρθε να μας φωτίσει ρομαντικά τη βραδιά. Τα εγκαίνια του ανοιχτού θεάτρου Παντελής Ζερβός στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο από άποψη προγράμματος που παρουσιάστηκε όσο και απο άποψη διοργάνωσης. Ο Αλέξης Κωστάλας με τη βελούδινη φωνή του πρόσθεσε μια αίσθηση πολυτέλειας στην εκδήλωση αποδεικνύοντας ότι χωρίς την παρουσίασή του δεν θα ήταν το ίδιο.

Το ωραίο πάντως ήταν πως όχι μόνο ενώθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες απο τον τόπο μας για να στηρίξουν  τα εγκαίνια του θεάτρου Παντελής Ζερβός και την έναρξη του φεστιβάλ Λουτρακίου, αλλά ενώθηκαν και όλοι οι συνδυασμοί του Δήμου αφού έδωσαν το παρών πολιτικοί αρχηγοί και της Αντιπολίτευσης (κκ Πρωτοπαππά, Ζερβός, Ασημακόπουλος). Είδαμε φυσικά και Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους να διασκεδάζουν και να στηρίζουν το σημαντικό αυτό γεγονός. Φαίνεται πως αν υπάρχει κάτι το ισχυρά ενωτικό – αυτό είναι η τέχνη. Ακολουθούν φωτογραφίες με αξιόλογα στιγμιότυπα.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Βουλευτές Κορινθίας όπως ο Υφυπουργός κ Νίκος Ταγαράς αλλά και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Γιώργος Ψυχογιός, τους οποίους ο κ Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους. Στη συνέχεια απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό. Δεν ξέρω αν προσέξατε κι εσείς την απουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού κ Χρίστου Δήμα, θα περιμέναμε να ήταν παρών υποθέτουμε ότι κάτι το σημαντικό τον κράτησε μακριά.

Στο καλλιτεχνικό σκέλος θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *