20/04/2024

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστες

0

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δωρεάν γυναικολογική εξέταση, ψηλάφηση μαστού, εξέταση κατά Παπανικολάου, θα προσφέρει σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, η Β' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας.   Η εξέταση θα γίνει την Δευτέρα 11 Μαΐου, τις ώρες 8.00-13.00, στα Εξωτερικά Ιατρεία του Αρεταιείου Νοσοκομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Επίσης, η Β' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θα προσφέρει δωρεάν εμβολιασμό για τον HPV (ιό ανθρώπινων θηλωμάτων) σε περιορισμένο, όμως, αριθμό νεαρών κοριτσιών. Δωρεάν γυναικολογική εξέταση, ψηλάφηση μαστού, εξέταση κατά Παπανικολάου, θα προσφέρει σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας. 

Η εξέταση θα γίνει την Δευτέρα 11 Μαΐου, τις ώρες 8.00-13.00, στα Εξωτερικά Ιατρεία του Αρεταιείου Νοσοκομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θα προσφέρει δωρεάν εμβολιασμό για τον HPV (ιό ανθρώπινων θηλωμάτων) σε περιορισμένο, όμως, αριθμό νεαρών κοριτσιών.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *