18/05/2024

Διχασμός των καθηγητών κανονικά οι εξετάσεις

0

Διχασμός των καθηγητών κανονικά οι εξετάσεις

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Στην πρόταση της ΟΛΜΕ για τερματισμό των κινητοποιήσεων οι προέδροι των ΕΛΜΕ ψήφισαν 23% (96 ψήφοι από 18 ΕΛΜΕ) να συνεχίστούν οι κινητοποιήσεις και να σπάσουν την επιστράτευση, 8% (32 ψήφοι από 9 ΕΛΜΕ) να τερματιστούν οι κινητοποιήσεις και 69% λευκό.

Στην πρόταση της ΟΛΜΕ για τερματισμό των κινητοποιήσεων οι προέδροι των ΕΛΜΕ ψήφισαν 23% (96 ψήφοι από 18 ΕΛΜΕ) να συνεχίστούν οι κινητοποιήσεις και να σπάσουν την επιστράτευση, 8% (32 ψήφοι από 9 ΕΛΜΕ) να τερματιστούν οι κινητοποιήσεις και 69% λευκό. Είχε προηγηθεί η εισήγηση απο ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για ανασστολή της απεργιακής κινητοποίησης των εκπαιδευτικών. Η υπεράσπιση της απεργίας θα τους έφερνε αντιμέτωπους με τα φύλλα πορείας και, ενδεχομένως, με μία χαοτική κατάσταση.Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση: «Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν ομαλά και στην ώρα τους. Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση προχώρησαν σε μία επιβεβλημένη απόφαση, για να διαφυλάξουν την προσπάθεια των νέων που διαγωνίζονται στην πιο δύσκολη εξέταση της ζωής τους. Ύψιστο καθήκον όλων είναι η δημιουργία κλίματος ηρεμίας για την ολοκλήρωση της κοπιώδους προσπάθειας των παιδιών.

Τώρα προέχει η άσκηση του καθήκοντος και η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αυτό άλλωστε επιθυμεί η ελληνική κοινωνία. Εύχομαι καλή επιτυχία στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς».

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *