19/04/2024

Διημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing με εισηγητή τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπούχαλη [Video ημέρα πρώτη]

4

Διημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing με εισηγητή τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπούχαλη [Video ημέρα πρώτη]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Διημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing με εισηγητή τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπούχαλη  [Video ημέρα πρώτη]Η Διημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing με εισηγητή τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπούχαλη άφησε στους παρευρισκόμενους πολύτιμες γνώσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι ακόμα ένας σπόρος που έριξε ο Loutraki Tourism Organization που επιχειρεί να εξελίξει το Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή ως τουριστικό προορισμό.
Είναι πασιφανές πλέον ότι δεν αρκεί να έχουμε ωραία τοπία και σαφώς προικισμένη από τη φύση περιοχή, είναι απαραίτητο να το επικοινωνήσουμε προς τα έξω και να το κάνουμε σωστά. Ο κάθε επιχειρηματίας αποτελεί ένα ουσιαστικό παζλ της συνολικής εικόνας που παρουσιάζει η περιοχή, επηρεάζεται και επηρεάζει τη δική του εξέλιξη, αλλά και τη συνολική πορεία. Και μια μικρή και μια μεγάλη επιχείρηση, όλες μα όλες συμβάλλουν στο συναίσθημα που θα εισπράξει ο επισκέπτης και θα το διαδώσει στον δικό του κύκλο. Ο κύκλος αυτός στη σημερινή εποχή είναι σε μεγάλο βαθμό διαδικτυακός όπου γίνεται χρήση των social media. Ακριβώς αυτό διδαχτήκαμε με έναν εξαιρετικά άμεσο και εύληπτο τρόπο μέσα από τις ομιλίες του κορυφαίου Καθηγητή Δ. Μπούχαλη. Όσοι δεν ήταν στη Διημερίδα μπορούν να πάρουν μια εικόνα μέσα από τα ακόλουθα Video, αλλά το σύνολο των γνώσεων και το συναίσθημα που αποκόμισε το κοινό δυστυχώς δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε με τη βοήθεια μιας κάμερας.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με τις ομιλίες της δεύτερης ημέρας και τους χαιρετισμούς των επισήμων: της Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών – Δικτύων – Χωροταξίας Ντίνας Νικολάκου και του ο Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Β. Νανόπουλου.

Και κάτι ακόμα για το οποίο καμαρώνουμε – εξασφαλίσαμε για σας μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Καθηγητή Δημήτριο Μπούχαλη με συμβουλές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να μπουν στον κόσμο του facebook, του youtube και του twitter αλλά δεν ξέρουν από που να ξεκινήσουν.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Διημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing με εισηγητή τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπούχαλη [Video ημέρα πρώτη]

  1. Αυτό δεν ήταν σεμινάριο ήταν επένδυση

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΓΚΟΜΑΝΕ

  3. Paidia afiste ta kinita stin akri kai elate na milisoume san anthropoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *