24/04/2024

Τεταμένη συζήτηση για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Λουτρακίου και τις 57 000 του LTO [Video]

1

Οι προτεινόμενες τουριστικές ενέργειες ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε στις επόμενες 12 μέρες να κάνει μια εκτενή παρουσίαση ο ίδιος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του LTO προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς έχει γίνει στον LTO. Ο Δημοτικός Σύμβουλος από τους Αγ. Θεοδώρους Θ. Πέτρου παρατήρησε ότι λείπει η πρόβλεψη για τους Αγίους Θεοδώρους ενώ δίνεται έμφαση στο Λουτράκι. Θυμίζουμε ότι ο κ. Θ. Πέτρου που έχει γνώσεις επάνω στο αντικείμενο επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνει δημόσια συζήτηση και να διατυπωθούν κάποιες συμπληρωματικές προτάσεις,  από την άλλη να γίνει απολογισμός πεπραγμένων προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο τι αποτελέσματα έχει φέρει ο LTO μέχρι σήμερα. Βέβαια ο Δήμαρχος πρότεινε σε όσους έχουν κάτι να προσφέρουν, ευχαρίστως να συμβάλλουν με την εμπειρία τους. Ο κ. Θ. Πέτρου με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση κουνώντας καταφατικά το κεφάλι. Μακάρι όσοι έχουν να προσφέρουν κάτι όχι μόνο αόριστες ιδέες αλλά πραγματικές προτάσεις να ακουστούν και να μην μείνουν στα λόγια. Στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο LTO αποτελείται από μέλη που εκπροσωπούν φορείς και δεν είναι μόνο ο Γκιώνης με τον Καραβούλη. (Επίσης δεν είναι ελέφαντας συμπληρώνουμε εμείς). 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλ. Κοφινάς στη συνέχεια έκανε κάποιες καίριες παρατηρήσεις λέγοντας ότι όπως αναδεικνύεται  ο εορτασμός της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, ομοίως να προστεθεί ο εορτασμός της εκκλησίας στους Αγίους Θεοδώρους.

Ο κ. Ασημακόπουλος πιστός στις απόψεις του καταδίκασε οποιαδήποτε ιδωτική πρωτοβουλία θεωρώντας ότι αυτού του είδους συνεργασίες εκφράζουν τους λίγους και αυτό είναι εξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος, ωφελεί τα μεγαλοξενοδοχεία ενώ οι μικρές επιχειρήσεις και τα μικρά ξενοδοχεία δεν έχουν ώφελος. Επίσης πρότεινε να στραφεί το Λουτράκι και σε άλλα αντικείμενα όχι μόνο στον τουρισμό.

Δύο καίρια σημεία στα οποία στάθηκε ο τέως Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης είναι ότι τα χρήματα (57 000 ευρώ) τα διαχειρίζεται ο LTO και ότι η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού συνεδρίασε για πρώτη φορά για φέτος τον μήνα Δεκέμβριο!

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία μειοψηφούντων των κκ Λογοθέτη, Μουζάκη και Ασημακόπουλου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τεταμένη συζήτηση για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Λουτρακίου και τις 57 000 του LTO [Video]

  1. Ο δημοτικός κατασκηνωτής έκανε γερή μπάζα!! Μπράβο! Πληρώστε δημότες μου… Καλά πελατάκια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *