02/05/2024

Διαζύγιο Cruise – Holmes. Διαβάστε για ποιο λόγο χωρίζουν

0

Διαζύγιο Cruise – Holmes. Διαβάστε για ποιο λόγο χωρίζουν

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Cruise-Holmes: Πως ένας παραμυθένιος έρωτας κατέληξε σε εφιάλτη

Πριν από έξι χρόνια όλο το jet set του Hollywood είχε μεταβεί στην Ιταλία για τον γάμο της Katie Holmes με τον Tom Cruise.

Είχε προηγηθεί μια άνευ προηγουμένου εμφάνιση του Cruise στην Oprah, όπου ο ηθοποιός χοροπηδούσε πάνω στους καναπέδες της παρουσιάστριας εκδηλώνοντας τον έρωτα του για την κατά πολύ νεότερη του Katie.

Οι κακές γλώσσες όμως είχαν ήδη προβλέψει το τέλος αυτής της σχέσης, λέγοντας ότι όπως έφυγε η Nicole Kidman έτσι θα έφευγε και η Katie.

Πριν λίγες μέρες, οι προφητείες τους βγήκαν αληθινές. Η 33χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 49χρονο Tom Cruise ζητώντας την κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους Suri.

Το εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly αναφέρει ότι κύριος λόγος του χωρισμού τους, ήταν η εμπλοκή του Tom Cruise με την Σαιεντολογία και η εμμονή του να ελέγχει όλα τα πάντα γύρω από την γυναίκα και την κόρη του.

Το ζευγάρι ζούσε σε διαφορετικά δωμάτια σε διαμέρισμα του Scientology Celebrity Center, κάτι που έκανε την Holmes να νιώθει εγκλωβισμένη και χωρίς ιδιωτική ζωή.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Cruise της υπαγόρευε σε ποιες ταινίες θα συμμετέχει, τι θα φοράει, που θα βγαίνει και τι θα λέει στις συνεντεύξεις της.

Επίσης σύμφωνα με την θεωρία της Σαιεντολογίας, ο Cruise φερόταν στην Suri σαν να είναι ενήλικας, αφήνοντας την να παίρνει μόνη της αποφάσεις για τα πάντα, ενώ η Holmes ήθελε να μεγαλώσει την κόρη τους με φυσιολογικό τρόπο, βάζοντας της κάποια όρια.

Ο πατέρας της Katie, δικηγόρος στο επάγγελμα,  λέγεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να οργανωθεί η «διαφυγή» της Katie.

Νοικιάστηκε ένα διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη, και η Holmes κατέθεσε εκεί την αίτηση διαζυγίου για να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την κηδεμονία του παιδιού.

Όσο περνάνε οι μέρες, αναμένεται να παρουσιαστούν και άλλες λεπτομέρειες για τον γάμο του ζευγαριού και για το διαζύγιο τους.

Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *