Διάσημος star αποκάλυψε ότι είναι εθισμένος στο πορνό

0

Στήριξη από τα κοινωνικά δίκτυα βρίσκει ο Terry Crewsπρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL και ηθοποιός της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Brooklyn 99, στις αποκαλύψεις που έκανε για τον εθισμό του στην πορνογραφία, η οποία όπως λέει «πραγματικά αναστάτωσε την ζωή μου». Σε μία σειρά από βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Facebook, εξομολογείται ότι χρειάστηκε να επισκεφθεί κέντρο αποτοξίνωσης για τον εθισμό του, ο οποίος απείλησε ακόμη και τον γάμο του, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του CNN.

«Μερικοί άνθρωποι λένε, «φίλε, δεν γίνεται να είσαι εθισμένος στην πορνογραφία», αλλά θα σας πω το εξής: «Αν η μέρα γίνεται νύχτα και εξακολουθείτε να παρακολουθείτε πορνό, τότε μάλλον έχετε πρόβλημα εθισμού όπως είχα και εγώ».

«Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε αντικείμενα. Οι άνθρωποι γίνονται μέρη του σώματος, γίνονται σκεύος ηδονής και όχι άνθρωποι που μπορούμε να αγαπήσουμε».

Ο Crews είπε ότι κράτησε την συνήθειά του κρυφή από όλους, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του. Ο ίδιος και η τραγουδίστρια Rebecca King Crews παντρεύτηκαν το 1990 και από τότε έχουν αποκτήσει
πέντε παιδιά.

«Ο εθισμός μου επηρέασε τα πάντα. Η γυναίκα μου έλεγε ότι δεν με αναγνωρίζει πλέον και ότι θα με αφήσει. Έπρεπε να αλλάξω». Ο ηθοποιός ξεπέρασε τον εθισμό του πριν από έξι με επτά χρόνια. «Κυριολεκτικά έπρεπε να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Crews αποκάλυψε τον εθισμό του για το πορνό το 2014, αλλά νέες ομολογίες του σε βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος στο διαδίκτυο, τον έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο. Το πρώτο του βίντεο στο Facebook δημοσιεύθηκε πριν από μία εβδομάδα και μέχρι στιγμής έχει περίπου 3 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 10.000 σχόλια.

 

Πηγή: cnn.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *