05/05/2024

Διάλυση του ΝΠΔΔ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

10

Διάλυση του ΝΠΔΔ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο πρόσφατο Δημ. Συμβούλιο αποφασίστηκε και επισήμως η διάλυση του Νομικού Προσώπου “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.  Δεν ήταν σκόπιμο σύμφωνα με τη Δημ. Πλειοψηφία να υπάρχει και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το ΝΠΔΔ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε “είχαμε μπερδέψει τα μπούτια μας”.
Παρά τις επανειλημμένες συζητήσεις που έγιναν στο παρελθόν στα Δημ. Συμβούλια για τις ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν για την κατρακύλα που πήρε ο “Προμηθέας” και την μη βιώσιμη κατάσταση στην οποία περιήλθε, το παρήγορο είναι ότι τελικά διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, κανένας δεν είναι κλέφτης (εμείς δεν είχαμε σκεφτεί ότι κάποιος είναι μέχρι τη στιγμή που ο κ. Παύλου αποφάσισε να διευκρινήσει ότι δεν υποννοεί κάτι για τον κ. Λόη, ούτε ο κ. Λόης υποννούσε κάτι εδώ που τα λέμε όταν στο παρελθόν ζήτησε στην αίθουσα του ΔΣ να γίνει έλεγχος και για τα χρόνια που ο κ. Παύλου ήταν Δήμαρχος, αυτό το είχε πει σε απάντηση στον κ. Παύλου που είπε ότι πρέπει να γίνει έλεγχος στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ από Γκιώνη και μετέπειτα). Όλα καλά, όλοι καλοί ο “Προμηθέας” ωστόσο και πάλι ανήκει στη σφαίρα της Μυθολογίας.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=N_wOuxnc4Ao]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10 thoughts on “Διάλυση του ΝΠΔΔ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

  1. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!

  2. Τόσο πολύ που το θέλει ο Λογοθέτης να γίνει έλεγχος κάντε του ρε παιδιά την χάρη

  3. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΟΥΥΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ!

  4. Δεν είσαι στο δικαστήριο Λόης για να βγάζεις λόγο

  5. ΑΝ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

  6. ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΛΟΗ ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

  7. Σπύρο δεν είναι μόνο οι καρέκλες που χάθηκαν στους Αγίους χάθηκε και ο πολιτισμός στους Αγίους τόσον καιρό ότι κάνανε μόνοι τους οι συλλόγοι αυτό ήταν όλο

  8. Χοάνη χρημάτων η παιδική θεατρική σκηνή! Ορισμένοι είχαν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα και με αμφίβολλα προσόντα. Ο νωών νοείτο

  9. To beu rivage πρέπει να γίνει πνευματικό κέντρο. Τι πιο λογικό από το να χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικούς σκοπούς ένα κτήριο που βρίσκεται στην παραλία του Λουτρακίου; Ακόμα – ακόμα και να στεγαστεί εκεί η Φιλαρμονική είναι ευχής έργον.

  10. Τα μαύρα τα έβαλε ο Νίκος ο Λόης για να δείξει το μαύρο του πολιτισμού (χα χα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *