17/05/2024

Δεν προλαβαίνετε να οργανώσετε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων!!!! Βιαστείτε γιατί ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μπορεί να κλείσει αλλού

3

Δεν προλαβαίνετε να οργανώσετε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων!!!! Βιαστείτε γιατί ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μπορεί να κλείσει αλλού

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Καρναβαλι 2011Δε θα μπούμε σε συγκρίσεις με πόλεις όπως η γειτονική Πάτρα ή η μακρινή Ξάνθη που έχουν μακρά ιστορία στο καρναβάλι.
Θα μιλήσουμε μόνο για την πόλη μας που μπορεί να μην είχε τόσο πολυετή εμπειρία, αλλά φιλοδοξούσε να είναι λαμπερός και κεφάτος προορισμός.
Ο χρόνος είναι παρελθοντικός όπως και τα περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς. Εξάλλου αν κρίνουμε από το περσινό καρναβάλι το δάκρυ είναι συνυφασμένο με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Όταν κάνεις ένα λάθος και το παραδέχεσαι on camera είναι λογικό κι επόμενο να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις στη συνέχεια. Αναρωτιόμαστε όμως αν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που χρεώθηκε την αποτυχία του περσινού καρναβαλιού θα κάνει κάποιες κινήσεις φέτος. Το να μην κάνεις τίποτα επίσης φυσικά μετράει για λάθος. Η απραξία από ένα σημείο και μετά δε δηλώνει προνοητικό σχεδιασμό, αλλά ολιγωρία.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!!!
ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥ
ΕΙΤΕ  ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!
Βολευόμαστε και με μικρότερα ονόματα. Σκεφτείτε ότι ο πήχης είναι χαμηλά εν συγκρίσει με πέρσι. Κάντε έστω κάτι και πάλι «ευχαριστώ» θα πουν οι επιχειρηματίες που περιμένουν να δουλέψουν…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Δεν προλαβαίνετε να οργανώσετε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων!!!! Βιαστείτε γιατί ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μπορεί να κλείσει αλλού

  1. των φρονημων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν

  2. Ο Μίκης πως σας ήρθε; Μην μου πείς ότι σκοπεύουν να φέρουν τις απόκριες τον Μίκη γιατί θα τρελλαθώ! Άντε και την Μούσχουρη!

  3. Αν μεγαλώσετε την φωτογραφία θα δείτε τι γράφει από κάτω. “Όσο ο καιρός περνά … μπαίνει πιο βαθιά”. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *