02/05/2024

Δεν είναι άντρας, ούτε καν γυναίκα! Τι είναι ;

0

Δεν είναι άντρας, ούτε καν γυναίκα! Τι είναι ;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Βλαδίμηρ Φόμιν (Vladimir Fomin) από την Ρωσία, είναι ένας άνθρωπος που μισεί τα στερεότυπα. Βέβαια στο παρελθόν ήταν ένας συνηθισμένος άντρας που είχε γυναίκα και παιδί αλλά δεν ήταν ευτυχισμένος αφού ήταν σκλάβος του συστήματος και των …παντελονιών!

Μέχρι που μια μέρα την είδε αλλιώς και άλλαξε τη ζώη και την εμφάνιση του!Αντικατέστησε τα βαρετά παντελόνια με φωτεινά φορέματα και φούστες και σταμάτησε να φοράει εσώρουχα! Και επειδή δε γούσταρε καθόλου να κάνει σεξ με τη γυναίκα του τώρα την έχει μόνο για να του κάνει κανένα παιδάκι ακόμη!

Μπορεί πολλοί να τον περνούν για τρελό, ωστόσο ο Βλαδίμηρ είναι μάλλον φωστήρας, αφού ανάμεσα στα χόμπι του είναι τα μαθηματικά, ο προγραμματισμός, και η μουσική.
Ο Βλαδίμηρ που εργαζόταν για μια δεκαετία σε εργοστάσιο με υφάσματα στην πόλη της Ρωσίας,φοράει φουστανάκια εδώ και 15 χρονάκια!
Αν και τα άλλαξε όλα γύρω του ο Βλαδιμήρ, δεν κατάφερε να αλλάξει και τον κόσμο, για αυτό και μέχρι στιγμής τον έχουν μηνύσει τρεις φορές για παραβίαση των ανθρωπίνων Βλαδίμηρ!!
Δείτε ολόκληρη την φωτογραφία πατώντας
vladimir
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *