23/04/2024

Δελτίο Τύπου του Δήμου Λουτρ. – Αγ. Θεοδ. σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, για την παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου

1

Πρώτα το σχόλιο του www.tv-tv.tk
Για του λόγου το αληθές ή αν προτιμάτε για να πούμε την αλήθεια, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες και οι αρμόδιοι στους οποίους επιρρίπτει ευθύνες η Παρέμβαση Πολιτών, ενημερώθηκαν κι αυτοί τελευταία στιγμή.

Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιολογεί, ούτε τους απαλλάσσει από την ευθύνη. Όπως ενημερώθηκαν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, θα έπρεπε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.
Εκτός του ότι όντως είναι αγενές, είναι και αντιαισθητικό ένας χώρος όχι και τόσο μεγάλος να δείχνει τόσο άδειος, αυτό κατεγράφη και από την κάμερα που βρέθηκε εκεί, την οποία παρεμπιπτόντως δεν ξέχασαν να την ενημερώσουν.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, σε ότι αφορά τη παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου για το συνέδριο «Οχυρωματικής Αρχιτεκτονικής» που έγινε από 30-9 έως 2-10 – 2011 και για το οποίο ο κ. Γκιώνης δηλώνει παντελή άγνοια επισημαίνουμε τα εξής:

Ο κ. Γκιώνης ως πρόεδρος του Δ.Σ και τα μέλη της ΔΑΕΤ  ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ έδωσαν άδεια να διεξαχθεί το συνέδριο σύμφωνα με το πρακτικό 17 της 2ας Σεπτεμβρίου 2010.

Με εν ενεργεία πρόεδρο τον  κ. Γκιώνη  στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ (πρώην ΔΑΕΤ)  η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ενημερώνει με  Εξαιρετικά Επείγον έγγραφο της προς την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ  και αριθμό πρωτοκόλλου 3 / 4.  1. 11 για τις ακριβείς ημερομηνίες του συνεδρίου.

Από όλα τα ανωτέρω, τα οποία είναι καταχωρημένα στα αρχεία, είναι προφανές ότι ο κ. Γκιώνης είχε πλήρη γνώση για το ιστορικό της υπόθεσης. Συνεπώς δε θυμάται ή ηθελημένα λαϊκίζει ή αποκρύπτει ο ίδιος τα στοιχεία.

Από το Γραφείο Τύπου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Δελτίο Τύπου του Δήμου Λουτρ. – Αγ. Θεοδ. σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, για την παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου

  1. πρακτικό 17 της 2ας Σεπτεμβρίου 2010. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *