20/04/2024

Δείτε πρώτοι το iPhone 6s

0

Τι αλλάζει στο iPhone 6s σε σχέση με το iPhone 6 ;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

iphone_6sΟι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6s

Η ιστοσελίδα 9to5mac δημοσίευσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου iPhone 6s από την Apple. Το νέο smartphone της εταιρίας αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2015 και όπως και με όλα τα μοντέλα που συνοδεύονται απο το γράμμα s θα αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν κάποια από τα πιο σημαντικά στοιχεία του iPhone 6s όπως για παράδειγμα ότι η εξωτερική του εμφάνιση δε θα φέρει μεγάλες αλλαγές, μάλιστα θα είναι σχεδόν η ίδια με του iPhone 6 διατηρώντας τη μεταλλική κατασκευή. Η κάμερα, το φλας και το μικρόφωνο θα είναι επίσης ακριβώς τα ίδια όπως και η οθόνη (4,7 ίντσες) και το βάρος.

iphone_6s1

Οι αλλαγές θα γίνουν στο εσωτερικό της συσκευής. Από το σασί της συσκευής συμπεραίνουμε ότι πρόκειται να έχει κάποιο διπλό σύστημα φακών για την κάμερα, η οποία θα είναι 12 Megapixel, αλλά και ότι επιστρέφουν οι πλαστικές γραμμές στο πίσω μέρος που κρύβουν τις κεραίες.

Την εμφάνισή της κάνει η τεχνολογία Force Touch ν, η οποία μπορεί να κααλάβει ποσο δυνατά πατιέται η οθόνη, προκειμένου να ενεργοποιήσει διαφορετικές λειτουργίες, ενώ η ανάλυση της οθόνης εκτιμάται ότι θα είναι 1920×1080 pixels και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία System in Package, ή αλλιώς SIP, η οποία απελευθερώνει χώρο για χρήση μπαταριών μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Πληροφορίες μιλούν επίσης, για άυξηση του αποθηκευτικού χώρου από τα 16 GB του βασικού μοντέλου να γίνονται 32 GB, με το high end μοντέλο να φτάνει 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *