Δίκτυο πορνείας είχε στήσει ο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με την εισαγγελέα του Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι

0

Δίκτυο πορνείας είχε στήσει ο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με την εισαγγελέα του Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δίκτυο πορνείας είχε στήσει ο Μπερλουσκόνι

​Την βεβαιότητα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα εκπορνευόταν πριν καν γνωρίσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξέφρασε σήμερα η εισαγγελέας του Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι, κατά την αγόρευση της νωρίτερα στην δίκη για το σκάνδαλο «Μπούγκα-Μπούγκα».

Η Μποκασίνι τόνισε ότι η νεαρή εισήλθε για πρώτη φορά στην βίλα του Άρκορε στις 14 Φεβρουαρίου του 2010, συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, ο οποίος γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

«Υπήρχε ένα σύστημα εκπόρνευσης που είχε οργανωθεί για την ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα» πρόσθεσε η εισαγγελέας.

Χθες βράδυ ο τηλεοπτικός όμιλος Μέντιασετ -ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι- μετέδωσε μια εκπομπή-αφιέρωμα στην υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ». Η Ρούμπι Καρίμα διέψευσε ότι έχει εκπορνευτεί κι ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος «απλώς της είχε δώσει χρήματα για να προσπαθήσει να την βοηθήσει ανοίξει κέντρο αισθητικής, σε γνωστή περιοχή του Μιλάνου», όπως είπε.

Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς είπε στην εκπομπή ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να συνευρεθεί με την Ρούμπι, δεδομένης, εκτός των άλλων, και της προσωπικής δύσκολής ιστορίας της, την οποία και αφηγήθηκε στα δείπνα του Άρκορε».

«Συνεχίζω να στηρίζω οικονομικά τις κοπέλες που οι εισαγγελείς κατέστρεψαν, χωρίς κανέναν λόγο, με την έρευνα Μπούγκα-Μπούγκα», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι μιλώντας στην εκπομπή αυτή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *