20/04/2024

Γ. Ρουμελιώτης: Γιατί στοίχισε 105 χιλ. ευρώ η μελέτη στο Δημ. Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου; [Video]

2

Απάντηση που ξεκινάει με τη φράση “παρέλαβα ένα μεγάλο τίποτα”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 Απάντηση που ξεκινάει με τη φράση"παρέλαβα ένα μεγάλο τίποτα"
Δεν ξέρω γιατί όσοι ασχολήθηκαν με την μελέτη που ανέθεσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας εστίασαν στο κόστος της μελέτης  που ανήλθε στις 105 χιλ. ευρώ.

Έτσι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου κ. Γ. Ρουμελιώτης προκλήθηκε να απαντήσει και το έπραξε με πολλή σοβαρότητα, ε και λίγη υπεροψία. Ξεκίνησε για να καταλάβετε από τη φράση που έχει ξαναπεί: “παρέλαβα ένα μεγάλο τίποτα”.

Στη συνέχεια αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή εξήγησε γιατί επέλεξε το Πολυτεχνείο για να γίνει η μελέτη και τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη του δικαιολογεί το μεγάλο ομολογουμένως ποσό. Η εν λόγω μελέτη δεν εστιάζει μόνο στην ανάπλαση αλλά αποσκοπεί και στη λεγόμενη βιώσιμη κινητικότητα. Η ουσιαστική όμως παράμετρος είναι ότι Η ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ.

Το Δημ. Λιμενικό Ταμείο στον Δήμο μας είναι συνυφασμένο με διχόνοιες τώρα αν φταίνε ορισμένα πρόσωπα ή ορισμένες καταστάσεις αυτό θα το κρίνετε εσείς.

Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video με τη συμβουλή να χαμηλώσετε την ένταση μετά το 10 λεπτό (ειδικά αν ακούτε με ακουστικά μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα αυτιά σας) . Είναι το σημείο όπου  ο Δήμαρχος κ. Γ. Γκιώνης ύψωσε τόσο πολύ τον τόνο της φωνής του που ακουγόταν άνετα χωρίς μικρόφωνο μέχρι την Πλατεία. Τι τον οδήγησε σε αυτή την παρεκτροπή; Μα τι άλλο; Όπως πάντα αντιπαράθεση με τον πρώην Δήμαρχο κ. Κ. Λογοθέτη

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Γ. Ρουμελιώτης: Γιατί στοίχισε 105 χιλ. ευρώ η μελέτη στο Δημ. Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου; [Video]

  1. o k.μαρινης ο αντιπροεδρος θα μας πει κατι για τη μελετη του η θα τον κανει ντα ο κακκαβας!!!

  2. Ο Γ Ρουμελιώτης καταλαβαίνει το τι λέει ? Για ποιο πρωτόκολλο κατεδάφισης καταστημάτων μας λέει ? Το πρωτόκολλο κατεδάφισης αφορά τις κατασκευές στέγασης εκτός καταστήματος (στέγαστρα ).
    Τα τεύχη Δημοπράτησης δεν προπληρώνονται αλά ισχύουν εάν κάποιο έργο θα ενταχθεί σε πρόγραμμα Εσπα . Γιατί λοιπόν να προπληρωθούν τα τεύχη δημοπράτησης ? και γιατί να είναι συγκεκριμένος ο Λουτρακιώτης αυτός που θα συμμετέχει στην ομάδα?
    Θα εξηγήσετε ποτέ εσείς που ενδιαφέρεστε για το καλό του Δήμου γιατί το ΔΣ σας πείρε απόφαση κατάργησης της χερσαίας ζώνης λιμένα και τα έσοδα από τις επιχειρήσεις της παραλίας θα πηγαίνουν το 70% στην Κτηματική Υπηρεσία και το υπόλοιπο 30% στο Δήμο ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *