04/05/2024

Γ. Πετρίτσης: Μην ισοπεδώσετε όλες τις προγονικές μας αξίες !

0

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Πετρίτσης παίρνει θέση για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και απευθυνόμενος στους Βουλευτές γράφει ένα κείμενο που δεν μπορεί να το προσπεράσει κάποιος ο οποίος έχει έστω και ελάχιστη ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση, πίστη αλλά και έστω τη στοιχειώδη λογική κρίση
Αξίζει να το διαβάσετε:

“ΣYNΤAΓMA ΤHΣ ΕΛΛAΔAΣ”
Εις το όνομα της Aγίας και Oμοουσίου και Aδιαιρέτου Τριάδος

Άρθρο 3
1.“Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Εκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο Ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Εκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Xριστού· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις.” ……
Τι δεν αντιλαμβάνεστε κυρίες και κύριοι βουλευτές !!!
Ποιά Αγία Γραφή ,ποιά Ιερά Παράδοση και ποιοί Αποστολικοί ή Συνοδικοί κανόνες ,λένε αυτά που εσείς θέλετε να ψηφίσετε.???
Άρθρο 21
1. “Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτου”.
Τι δεν καταλαβαίνετε κυρίες και κύριοι βουλευτές !!!
Ποιο θεμέλιο για την συντήρηση και προαγωγή του Εθνους είναι η μορφή της οικογένειας που εσείς θέλετε να ψηφίσετε ???
Άρθρο 59
“Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου”
Τι δεν κατανοείτε κυρίες και κύριοι βουλευτές !!!
Στο όνομα ποιού ορκιστήκατε ?

Κυρίες και κύριοι βουλευτές είστε μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ,είστε πολίτες της Ελλάδος, της πρώτης χριστιανικής χώρας της Ευρώπης , της Ελλάδος του Αγίου Όρους ,της Ελλάδος των χιλιάδων μαρτύρων , νεομαρτύρων , ομολογητών ,Αγίων, Οσίων, της Ελλάδος του Κολοκοτρώνη,της Ελλάδος που 400 χρόνια υποδούλωσης δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν την πίστη μας.
Μην ισοπεδώσετε όλες τις προγονικές μας αξίες και κάνετε την Ελλάδα την πρώτη Ορθόδοξη χώρα στο κόσμο που θα νομοθετήσει τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων.
Μην καταργήσετε με την ψήφο σας την πατρότητα και την μητρότητα .
Είστε Έλληνες και όχι Δανοί , Σουηδοί ή Ολλανδοί
Είμαστε Ορθόδοξη χώρα , δεν έχουμε ούτε Παπισμό , ούτε Προτεσταντισμό
Ψηφίστε εν τέλει αν δεν σας εκφράζει ούτε το σύνταγμα στο οποίο ορκιστήκατε, ούτε το θρήσκευμα στο οποίο επίσης ορκιστήκατε , όπως προτάσσει η Ευρωπαική Σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου ( ΕΣΔΑ) στο άρθρο 12
Αρθρο 12
Δικαίωμα σύναψης γάμου.
“ Με τη συμπλήρωση ηλικίας γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν γάμο και να ιδρύουν οικογένεια, σύμφωνα προς τους εθνικούς νόμους που διέπουν την άσκηση αυτού του δικαιώματος”.)
Τι αλήθεια δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά κυρίες και κύριοι βουλευτές !!!

Ψηφίστε τελικά με την συνείδηση σας και όχι εκτελώντας εντολές άνωθεν .
Και στο τέλος, τέλος ψηφίστε για την υστεροφημία σας …

Επιτέλους Αντισταθείτε !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *