24/04/2024

Γρήγορο μοριακό τεστ κορωνοϊού στο ιδιωτικό πολυϊατρείο L-Medical με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό που ανιχνεύει τον SARS CoV-2

0

Οι μοριακές αναλύσεις που δίνουν ασύγκριτη αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της ανίχνευσης, μέχρι σήμερα είχαν κάποι μειονεκτήματα – το υψηλό κόστος απόκτησης του εξοπλισμού για το ιατρείο με συνέπεια το υψηλό κόστος εξέτασης για τον ασθενή και τον αυξημένο χρόνο αναμονής του αποτελέσματος ( συγκριτικά με το rapid test ).
Όμως τώρα το ιδιωτικό πολυϊατρείο L-Medical προκειμένου να προσφέρει την αναγκαία αμεσότερη εξέταση στους κατοίκους της Κορινθίας, προχώρησε σε μία σημαντική επένδυση  και  ανακοινώνει ότι διενεργεί μοριακές αναλύσεις (PCR) για την διάγνωση της μόλυνσης από τον COVID-19, διαθέτοντας τον πιο υπερσύγχρονο μοριακό αναλυτή  για την ανίχνευση του  SARS CoV-2 .
Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο του L-Medical κ Γιώργο Κοντόπουλο όπου μάθαμε ότι ο χρόνος αναμονής του αποτελέσματος δεν ξεπερνά τις 4 ώρες ενώ επειδή σίγουρα το κόστος για τον εξεταζόμενο είναι ένα σημαντικό κριτήριο στις μέρες μας, ρωτήσαμε και για την τιμή της εξέτασης, η οποία είναι προσαρμοσμένη στα 60 ευρώ .
Το L-Medical λοιπόν εξακολουθεί να μας προσφέρει τη σιγουριά για την έγκαιρη διάγνωση, που έχουμε ανάγκη για να προστατεύσουμε το υπέρτατο αγαθό που είναι η υγεία μας. Επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά κοινωνική ευαισθησία επενδύει σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό διατηρώντας τις τιμές όσο πιο προσιτές γίνεται.
Για  να κλείσετε ραντεβού καλέστε την γραμματεία του ιατρείου στο 2744 0 26400.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *