28/04/2024

Γνωρίστε καλύτερα τον Γιώργο Στάμου Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη

0

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 οι δημότες του Σχίνου, των Πισίων, της Περαχώρας, του Λουτρακίου, των Ισθμίων, των Αγίων Θεοδώρων, μου έδωσαν την δυνατότητα να παρευρίσκομαι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δήμου μας. Έχω συνειδητοποιήσει πλήρως τον ρόλο του αιρετού μέσα από το πρίσμα του σεβασμού, της ηθικής, της σοβαρότητας και της ειλικρίνειας, που θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να διακατέχει κάθε έναν ξεχωριστά, που βρίσκεται σε αυτή τη θέση του αιρετού Αυτοδιοικητικού.
Μπορώ να πω πολλά, να γίνω κουραστικός, πιεστικός, να χλευάσω να κατηγορήσω, να κρίνω, να δείξω με το δάχτυλο όλους εκείνους που τάζουν, που έχουν κάνει τραγικά λάθη, που έχουν ευθύνες διαχρονικά. ΔΕΝ είναι όμως ο χαρακτήρας μου αυτός, δεν είμαι υποκριτής ούτε θεατρίνος μιας πολιτικής σκηνής που σε θέλει να τα έχεις με όλους καλά κατά το δοκούν, για να μπορείς να αλλάζεις πλευρές ανάλογα με τις «πολιτικές καιρικές συνθήκες» που επικρατούν.
Οι Δημότες σε θέλουν ειλικρινή, να μην διστάζεις να πεις όχι, όταν κάτι δεν μπορεί να γίνει, μόνο τότε σε εκτιμούν και σε σέβονται και όταν η προσφορά σου δεν γίνεται αντικείμενο αυτοπροβολής, αλλά ένα λιθαράκι συμμετοχής που ο Δημότης κρίνει αν θα γράψει σε αυτό, το όνομά σου. Σκοπός μου είναι να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι σε ένα μέλλον που δεν θα απαξιώνει όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά, αλλά θα δίνει την δυνατότητα της άμεσης επαφής με την Διοίκηση και την λειτουργία του Δήμου μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε και ο καθένας ξεχωριστά απ το δικό του μετερίζι.
Σε αυτές τις εκλογές συντάσσομαι ξανά, για δεύτερη συνεχόμενη φορά με την Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γκιώνη γιατί πιστεύω σε αυτόν, στον δυναμικό του χαρακτήρα, στην ενέργεια που έχει και σου μεταδίδει, ένας εξωστρεφής αυτοδιοικητικός που δεν διστάζει να τρέξει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του Εξωτερικού, για το καλό και το συμφέρον του Δήμου μας!
Με εκτίμηση Γιώργος Στάμου
Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων
και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την
Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *