25/04/2024

Είμαι η Παναγιώτα Κρατημένου και μητέρα δύο παιδιών, του Γιώργου και της Ροηάννας.

Γεννήθηκα στο Καλονέρι Αρκαδίας, όπου και έζησα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια.
Σπούδασα Νοσηλευτική και έν συνεχεία διορίσθηκα στο Γ. Ν. Κορίνθου, εξασκώντας το επάγγελμα της νοσηλεύτριας χειρουργείου, με ήθος, συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω από  όλα σεβασμό στον συνάνθρωπο.
Σπούδασα επίσης στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Παραδοσιακής Ιατρικής, που εδρεύει στην Αθήνα αποκτώντας το πτυχίο μου ως ολιστική θεραπεύτρια.

Συμμετέχω ενεργά σε βιωματικά σεμινάρια πού αφορούν την αυτοΐαση  και αυτοβελτίωση του κάθε  ατόμου χωριστά,  βάσει της ολιστικής ιατρικής και των εναλλακτικών θεραπειών συμπεριλαμβανομένων και των Ιαματικών Λουτρών που διαθέτει η υπέροχη πόλη μας. Και τούτο  διότι είμαι πεπεισμένη ότι μια κοινωνία για να λειτουργήσει καλώς, χρειάζεται ο κάθε πολίτης ως μονάδα, πρώτα,  να είναι υγιής σε όλα τα επίπεδα.
Γνωρίζοντας,  από προσωπική πείρα, ως επαγγελματίας και ως μόνιμος κάτοικος της εκπληκτικής πόλης μας, τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μου, ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και έχοντας ως στόχο να συνεισφέρω με τις γνώσεις και όλες μου τις δυνάμεις , στην πρόοδο και στο καλό των φίλων, γειτόνων και συνδημοτών μου, θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό  Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, του οποίου ηγείται ο κ. Γ. Α. Γκιώνης.
Ευχαριστώ.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *