25/04/2024

Γιώργος Γκιώνης: Γιατί να κάνετε διακοπές στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων [Video]

0

Η Ελλάδα μας είναι γεμάτη όμορφους προορισμούς, οι επιλογές πολλές αλλά το Λουτράκι είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς συνδυάζοντας αυτό που λέμε βουνό και θάλασσα. Αυτό όμως είναι απλά μια φράση που θέλει να δείξει πως τα έχει όλα.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης μιλώντας στο Loutrakitv.gr παραθέτει μερικούς μόνο από τους λόγους που κάνουν τον επισκέπτη να λατρεύει το Λουτράκι και να το επιλέγει ξανά και ξανά. Τα πεντακάθαρα νερά απο άκρη σε άκρη του Δήμου μας που η κάθε παραλία έχει τη δική της προσωπικότητα. Πολλές οι προτάσεις για μπάνιο σε Αγίους  Θεοδώρους, Ίσθμια, Λουτράκι, Φλάμπουρο, Σχοίνο, λίμνη Βουλιαγμένης. Πολλά τα αξιοθέατα στον Δήμο μας αλλά και σε κοντινές  αποστάσεις.

Στην καρδιά του Λουτρακίου φυσικά βρίσκεται το φημισμένο παγκοσμίως Loutraki Thermal Spa .

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί  ο θεσμός του Loutraki Festival με επιλεγμένες αξιόλογες εκδηλώσεις σε όλο τον Δήμο που στολίζουν τα βράδια μας με παραστάσεις και συναυλίες.

Τα εστιατόρια, τα cafe και τα club που καλύπτουν τις ανάγκες για διασκέδαση του κάθε επισκέπτη ανάλογα με το γούστο του αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, η εγγύτητα στην πρωτεύουσα αλλά και η ασφαλής διαμονή συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο σύνολο που κάνει τους επισκέπτες να έρχονται ξανά και ξανά για να ξεκουραστούν και να ανακαλύψουν σε μια επόμενη ανάγνωση τις φανερές και κρυμμένες ομορφιές του τόπου μας!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *